Bohužiaľ, servis kuriérskej služby GLS je absolútne neuspokojivý.
Nedoručenie zásielky v avizovanom /značne dlhom časovom rozpätí/, neschopnosť doručiť v nasledujúcich ďalších dvoch pracovných dňoch.
V rámci Bratislavy.
Mizerná komunikácia. Avizujú doručiť zásielku konečne v pondelok 1.7. - som zvedavý ...Reakcia obchodu celiostore.sk
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu a mrzí nás, že ste pri doručení zásielky mali problém s dopravcom. Veríme, že problém sa v budúcnosti už nebude opakovať.
Broňa, Celio* -
Nechápem prečo sa ma pýtate na ohodnotenie produktu,keď mi ešte nebol dodaný...ste normálni????
Reakcia obchodu celiostore.sk
Dobrý deň, ďakujeme za reakciu. E-mail je zasielaný automaticky po vyexpedovaní objednávky. Situáciu s vami vyriešili na zákazníckom centre. Veríme, že situácia sa už nebude opakovať.
Ďakujeme za pochopenie.
Broňa, celio* -
- nohavice mali škvrny a očividne neboli čisté
Reakcia obchodu celiostore.sk
mrzí nás, že produkt dorazil v zlom stave. Prosím, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis a dohodnete sa na ďalšom postupe.
Ďakujeme za pochopenie.
Broňa, celio* -
Skúsenosť s Celio ako kamenný obchod výborná na 1.
Prejsť iba do online je najhoršie rozhodnutie aké sa dalo spraviť.
..? a zmeniť popritom číslovanie veľkostí oblečenia je šialené rozhodnutie
Celé ZLEReakcia obchodu celiostore.sk
mrzí nás vaše negativní hodnocení. Veškeré informace k velikostem máme uvedené ve velikostních tabulkách, a to u všech produktů na eshopu.
Sandra, celio* -
- Fast and easy to purchase
- Wrong European foot number
Dear customer,
we are sorry about your inconvenience with purchase. We will check sizes on stock that sizes corresponds to declared. We are sending you discount for next purchase.
Sandra, celio*