• Rýchlosť dodania tovaru
    • Komunikácia
    • Zákaznická podpora
    • Cena

Zatiaľ neviem posúdiť.

Rýchle dodanie celkom svižné a až ku vchodu

Profesionálna a rýchla komunikácia.

Veľmi milý a odborný personál, aktívne odpovedali na všetky moje otázky a utvrdili ma v kvalite ponúkaného zariadenia.

• tovar skladom odosielajú na 2 deň

• Výhodný obchod

Max.spokojna.Rychle doručenie.

Všetko fungovalo ako sľubovali. Deň pre doručením mi oznámili že doručia nasledujúci deň, ale v deň doručenia žiaden oznam že kedy asi prídu a pod.

Nemám ešte veľa skúseností s obchodom, ale určite plánujem aj v budúcnosti služby obchodu využiť

Obchod nepoznám, vybrala som ho preto, lebo sídli v BA, tak ako my

Pri potvrdení objednávky bolo nesprávne uvedené miesto vyzdvihnutia. Správne som sa rýchlo dozvedela cez online chat.
    Pri vyzdvihnutí bolo veľmi náročné nájsť adresu Galvaniho 7B - žiadne orientačné tabule, takže som tak krúžila okolo budov na Galvaniho ulici- asi som si to mala lepšie pozrieť v mapách.

• Komunikácia a rýchle dodanie

Rýchle vybavenie objednávky a dodanie tovaru

• Skvelá komunikácia
    • Nedostupný tovar

Reakcia obchodu CBC Slovakia

Dobrý deň, vážený zákazník, na úvod Vám ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá sa týkala komunikácie nášho eshopu. Vzniknutá situácia nás naozaj mrzí, no želaný produkt prichádza v striktne limitovaných dodávkach, ktoré priebežne vybavujeme v poradí tak, ako boli prijaté.