sortiment síce je dobrý ale medzi 7 slovom sedem dosiek polystyrénu sa dostala jedna doska prevlhnutá ktorá sa aj rozpadávala,mrvila ,rohy neboli pravouhlé ako som zvyknutí na iné dosky.?!
Reakcia obchodu STAVEBNINY CAstav.sk
dobrý deň,
za chybu sa ospravedlňujeme avšak neprišiel nám žiadny mail od vás, že by tovar nebol v poriadku. Ak ste neni spokojný, stačí sa na nás obrátiť a tovar Vám vieme vymeniť. Mrzí nás, že musíte dať negatívne hodnotenie bez toho aby sme to najskôr vyriešili. -
- prehľadnosť,rýchlosť,cena
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchla dodacia doba,bezproblémový prístup.
- Nemá
Doporučujem
- výhodná cena
- dovoz až domov
Nákup v tomto obchode jednoznačne odporúčam. Tovar mi bol doručený v krátkom čase a bol v poriadku. Ceny sú naozaj výhodné. Bol to môj prvý nákup a som príjemne prekvapený.
- Prijateľná cena
- Malé parkovisko pred obchodom pre osobný odber, avšak pre dohodnutý čas odberu vyhovuje.
Doporučujem
- Neprehladnost stranok, pri mojej objednavke doslo k nedorozumeniu. Vacsina obchodov ponuka styrodur, polystyren a pod. na m2 a tento obchod to mal na ks. V domneni, ze cena je za m2 som to povazoval za najvyhodnejsiu ponuku a preto som si tovar objednal od nich. Ked mi bol doruceny, vysvitlo, ze to bola cena za kus, co vyrazne predrazilo moj ocakavany nakup. Kedze cena za dopravu bola vysoka, neoplatilo sa tovar ani neprevziat :(
Davajte si pozor za ake mnozstvo je uvedena cena.
Reakcia obchodu STAVEBNINY CAstav.sk
naše stanovisko: na našej stránke je zrozumiteľne uvádzaná cena za ks pri danej položke a tiež ako sa tovar nahadzuje do košíka. Pri objednávaní je povinnosťou zákazníka aby si stránku dobre preštudoval a nespoliehal sa na iné stránky. V poznámke pri produkte je navyše uvádzaná aj cena za m2.
Vo vašom prípade, pri prevzatí tovaru bolo navrhnuté riešenie, že nám aspoň zaplatíte dopravu (pretože náklady na dopravu nemáme zadarmo a tiež to nebola naša chyba) a tovar si zoberieme naspať. Nakoniec sme boli ochotný v tomto prípade poskytnúť dopravu zadarmo ak si zákazník tovar prevezme.