- široký výběr, opravdu rychlé dodání
Rychle dorucenie, bezpecne zabalene, sucastou darcek
Reakcia obchodu Cannapio.sk
děkujeme Vám za 100% hodnocení. Jsme velmi rádi za Vaši spokojenost. Snažíme se objednávky odesílat vždy co nejdříve. Budeme rádi, když náš e-shop opět brzy navštívíte. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat.
Hezký den Vám přeje
Žaneta za tým Semena-marihuany.cz -
- Rychlost dodani
chyběl mi návod na pěstování
Reakcia obchodu Cannapio.sk
děkujeme Vám za recenzi, chápeme, že byste rád/a obdržel/a návod na pěstování konopí, avšak z legislativních důvodů nemůžeme poskytovat informace a podporu k pěstování této rostliny. Semena slouží pouze pro sběratelské účely.
Pokud máte otázky týkající se našich semen konopí, prosím, neváhejte se na nás obrátit na email: [email protected]. Budeme se snažit pomoci a poskytnout Vám potřebné informace.
- Rychlé doručení
Reakcia obchodu Cannapio.sk
děkujeme Vám za 100% hodnocení. Těší nás, že jste byla s naším e-shopem spokojena. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Tým e-shopu Cannapio.cz -
Pripada mi jako nebetyčná drzost rozesílat dotazník spokojenosti aniž by mi bylo doručeno zboží
Reakcia obchodu Cannapio.sk
děkujeme Vám za recenzi. Velmi nás mrzí Vaše špatná zkušenost. Za naší chybu se omlouváme. Budeme rádi, když nám dáte ještě šanci na nápravu.
Dotazník spokojenosti je email, který se odesílá automaticky.
Díky Vaší zpětné vazbě se můžeme dále zlepšovat.
Tým e-shopu Cannapio.cz -
- Zásilka nedoručena, nulová komunikace ze strany obchodu kromě automatizované zprávy o přijetí objednávky
Reakcia obchodu Cannapio.sk
děkujeme Vám za recenzi. Omlouváme se za problém, který jste zažil s nedoručenou zásilkou a nedostatečnou komunikací ze strany našeho týmu.
Slibujeme, že budeme pracovat na zlepšení naši komunikace, abychom zajistili, že naši zákazníci budou dostávat pravidelné a včasné informace o svých objednávkách.
Budeme rádi, když nám dáte ještě šanci.
Tým e-shopu Cannapio.cz -
Vždy rychlí, spolehliví, kvalita zboží perfektní
Reakcia obchodu Cannapio.sk
děkujeme za 100% hodnocení a milá slova, která nás motivují k ještě lepším výsledkům.
Veľmi chutný čaj
Dobrý den Ivane,
děkujeme za 100% hodnocení! Právě takové hodnocení nás motivuje k zlepšování našich služeb.
- rychlost
- kvalita
Objednala som si tinktúru Šalvia biela(Salvia apiana),prišla mi tinktúra Šalvia lekárska(Salvia officinalis).Napísala som im,ani mi reklamáciu neriešili.Takže neviem,čo mi v skutočnosti prišlo..
- Rychlé doručení
- Příjemná komunikace
- Kvalita kapslí
Super,
Reakcia obchodu Cannapio.sk
jsme rádi, že jste byl se vším spokojený. Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi.
Míša -
- prehladne zoradené