• N
    • Nesedela veľkosť, menšia ako XL

Reakcia obchodu Butikovo.sk

Dobrý deň, mrzí nás, že Vám veľkosť nesadla. Vašu objednávku už evidujeme ako vrátenú a dobropisovanú, verím teda, že vrátenie prebehlo v poriadku.
    Krásny zvyšok dňa.

Všetko v poriadku, tovar dodaný rýchlo, doporučujem obchod.

Objednala som si bundu, s dopravou ma to stálo 86€ , 2 krát som ju mala na sebe a vrecko je roztrhané tiež som si všimla že na šňurkách v predu je vyblednuta farba.

Reakcia obchodu Butikovo.sk

Dobrý deň, napíšte nám prosím email na [email protected], kolegovia na zákazníckom servise pre Vás určite nájdu riešenie :) Ďakujeme za spätnú väzbu!

nákup bez akýchkoľvek starostí

• veľmi rýchle dodanie, na druhý deň od objednania

Bunda je pekná, len podšívkou by som prijala teplejsiu, silonová je chladiva.

• Veľký výber, kvalitný tovar, možnosť jednoduchého vrátenia tovaru, ktorý veľkostne nesedí, veľmi prívetivý prístup.

Kupovala som dámsku zimnú bundu. Je príjemná na nosenie, teplá, vzhľadovo upúta na prvý pohľad, farba capuccino pôsobí ešte krajšie ako na prezentovanej fotografii.

• Doručene rychlo a spolahlivo
    • Nakup s pohodlia domova
    • Vyhoda

• Veľmi rýchle doručenie,tovar veľmi dobrý, mám štyri bundy od vás a som veľmi spokojná

• Pekný a kvalitný tovar

• Veľmi rýchle doručenie,kvalitne teplucke bundy,super❤️

Odporúčam obchod

Pekné a prehľadné stránky, rýchle dodanie tovaru.