Spokojnost,rychle dodanie, krasne sperky

Krásný den,

A kdo ví, třeba se brzy zase potkáme,

BRUNOshop.sk

Rychle dodanie do dvoch dní, velmi ochotna a mila zakaznicka podpora, produkt pekny, kvalitny.

Milá Petro,

děkujeme za nákup i tak milé hodnocení. Díky tomu, že objednávky do 13.00 odesíláme ještě ten samý den, může být doručení (b)leskurychlé.

Velice si vážíme vašich slov a jsme moc rády, že se vám náš přístup k zákazníkům líbí.

Tak ať se vše jen leskne,

• Krásny tovar
    • Dobrá cena

Nausnice prišli rýchlo a presne také pekne ako na foto. Spokojnosť.

Milá Jano,

velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rády, že můžeme dokázat, že levné neznamená nekvalitní. A že se na naše šperky zbytečně dlouho nečeká. :) Čekání totiž nikoho nebaví.

BRUNOshop.sk

• Maximálna spokojnosť.Rýchle dodanie.

Krásný den,

děkujeme za tak milé hodnocení. Máme radost, že jste spokojená a všechno klaplo. A třeba to nebylo naposledy.

Mějte se krásně,

• rychle dodanie tovaru

Krásný den,

velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rády, se na naše šperky zbytečně dlouho nečeká. :) Čekání totiž nikoho nebaví.

Rýchle dorucenie

Krásný den,

děkujeme za krásné hodnocení a jsme opravdu moc rády, že jsou naše balíčky doručovány rychlostí (b)lesku.

Mějte se moc hezky,

• Super rýchle dorucenie
    • Veľký vyber
    • Dobre ceny
    • Gumeny medvedikovia ako darček k objednavke ;)

Milá Lindo,

BRUNOshop.sk

• rýchle dodanie , pekné darčekové balenie , spokojnosť s tovarom:)

Milá Kiko,

děkujeme! Vážíme si toho, že jste s námi spokojená a věříme, že vás budeme bavit i příště.

S pozdravem a přáním příjemného dne,

BRUNOshop.sk

Seriózny obchod, veľký výber šperkov, kvalitné spracovanie, prehľadná stránka, páči sa mi, že český obchod myslí aj na slovenského zákazníka

Krásný den,

to se tak hezky čte, děkujeme! Moc si toho vážíme a věříme, že vás jen tak nezklameme.

Příště se na vás budeme zase těšit,
    BRUNOshop.sk

• Veľmi rýchla doprava a krásne balenie

Reakcia obchodu BRUNOshop.sk

děkujeme, že jste si u nás vybrala a ještě nás takhle doporučila dál. To je krásné!

Tak ať se vše jen leskne,

BRUNOshop.sk

produkty super, až na to že ja som zle objednala ale po telefonáte ma navigovali ako mám podať reklamáciu. Personál milý, ochotný.

Milá Evo,

děkujeme za skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete nejen naše šperky, ale i nás. Toho si neskutečně vážíme.

Snad se zase brzy potkáme u nás na webu,

Rychle, bezproblémové

Reakcia obchodu BRUNOshop.sk

máme ohromnou radost, že vaše první objednávka dopadla k vaší spokojenosti. Moc si toho vážíme a děkujeme za tak milá slova. A kdo ví, třeba se brzy zase potkáme.

Věříme, že ano!

• pekny tovar
    • velky vyber
    • prijemne ceny
    • vyborna komunikacia
    • ziadny

ocenujem snahu vyriesit maly "problem" .inak vsetko super, pekny tovar, dodanie, pekne balenie, drobne darceky...

Krásný den,

mnohokrát děkujeme za projevenou důvěru i krásné hodnocení. Máme z toho ohromnou radost, byť nás mrzí co se stalo. Budeme se snažit, abyste se k nám vždy s radostí vracela.

Mějte se krásně,

BRUNOshop.sk

• Objednavanie je prehladne, rychlost dorucenia tiez dobra. Maju krasne krabicky, do ktorych sperky balia.

Nebojte sa objednavat, objednala som dvoje rozdielne nusnice a su naozaj krasne.

Reakcia obchodu BRUNOshop.sk

děkujeme za tak milé hodnocení. Moc si toho ceníme. Děláme vše, co je v našich silách, abyste byli spokojení. A máme radost, že se to daří.

Věříme, že se zase brzy potkáme,

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu BRUNOshop.sk

máme radost, že jsme skutečně rychlejší než (b)lesk. Snažíme se! A odměnou nám pak je vaše spokojenost a takhle milá hodnocení.

Děkujeme,

BRUNOshop.sk

Krásné balení a rychlá dodávka.Jsem velmi spokojeny.

Milý Patriku,

děkujeme za důvěru i skvělé hodnocení. Jsme rády, že jste byl s nákupem spokojen – o to tu totiž jde. Vaše spokojenost je i naší spokojeností.

Tak zase brzy na spokojenou shledanou,

• Môžem len chvalit

Je to super obchod, odporúčam nakupovat

Reakcia obchodu BRUNOshop.sk

děkujeme za nákup, hodnocení a doporučení. To je asi nejlepší vizitka. Moc nás těší, že za to stojíme. :)

Zatím se mějte krásně,

BRUNOshop.sk

Všetko je v najlepšom poriadku.

Milý Vladimíre,

Tak zase brzy na spokojenou shledanou a přejeme Vám krásné svátky.

• Darčekové predmety k objednávke

Milý Marku,

děkujeme za nákup, hodnocení a hlavně váš čas. Je to sice pár kliků, ale nesmírně si toho vážíme.

Budeme se těšit zase příště,

Som nadmieru spokojná,tovar dorazil do 3 dní a v poriadku

Milá Blaženo,

děkujeme za skvělé hodnocení i projevenou důvěru. Budeme mít radost, když se k nám zase brzy vydáte.

Příště se budeme těšit,