Rychle dodanie,dobra kvalita.
- Chýbajúce aviaváže plus navyše zaratana rakytnikova masť.
- Skvelé ceny
Vyhoda
Rýchle dodanie .S produktmi som veľmi spokojná.Ďakujem
- Do dnešného dňa mi neboli doručené aviváže ktoré som si objednala zo 6ks mi doručili 1ks zaplatila som si za šesť kusov
Do dnešného dňa mi neboli doručené aviváže ktoré som si objednala zo 6ks mi doručili 1ks zaplatila som si za šesť kusov.Takze určite nebudem nikomu odporúčať vás
Super obchod
- Rýchle vybavenie a dodanie a maximálna spokojnosť
- Objednám si čo potrebujem a som veľmi spokojná
Nakoľko veľmi dobre poznám prípravky,môžem odporúčať ďalším záujemcom.Prípravky sú výborné, objednávka a doručenie spoľahlivá a promtná.Cenová relácia je dobrá!
- V zivote si iz z tohto obchodu nic neobjednam a zrusim aj tu objednavku ktora je vytvorena ..lehota dodania je 3-5 dni a uz prekracuju o jeden den..dalej ked som si objednaval tovar bol skladom ked som volal s panom povedal mi ze tovar objednali takze zavadzaju zakaznika ..
Namiesto 40ks kapsuly na pranie poslali len 22kusove za 8,30eur, nikdy viac tam nekupujem
Dobrý deň
Mrzí nás že ste nedostali 40ks capsule. Poslali sme vám capsule 22ks kde cena aj vo faktúre je 4,25,-Eur. Pozrite si prosím faktúru.
Postupne sa všetko doskladňuje
Ďakujeme a prajeme krásny víkend -
Dobrá komunikácia rýchle dodanie super
- Objednala som si avivaz .keď som volala ze my ho neposlali tak ma 2 krat vypli
Nevychoda
- Rýchle dodanie tovaru
- Super
Výborný
- dobry vyber
paci sa mi vas tovar, rada u vas nakupujem som velmi spokojna
S pozdravom -
dobry den,vase vyrobky poznam,som spokojna,len som mala vyhrady voci nespravne odoslanemu tovaru,co som aj dala vediet na vasu stranku
Reakcia obchodu Brait.sk
Ďakujeme za vašu recenziu a tešíme sa na váš ďalší nákup. Čo sa týka zámeny tá nás veľmi mrzí. Mali sme brigadnikoch. V ďalšej objednávke bude všetko v poriadku.
- Zle balenie
Prišlo mi to celkom rozbité celé premočené krabica rozpadnuté a aviváž bol čelí viliati
Dobrý deň
To sa nás mrzí. Snažíme sa baliť tovar čo najlepšie. Aby tovar prišiel k zákaznikovi v poriadku. Nabudúce Vás poprosíme hneď spísať s kurierom záznam o poškodenej zásielke. Nás prosím kontaktujte a pri ďalšej objednávke sa dohodneme na zľave.
Prajem krásny deň
Tým Brait -
Brait som nakupovala po prvý krát ale som veľmi spokojná
- Super rychlo tovar dodany
- Az do domu