Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar nebol označený,že nie je dostupný. Až po niekoľkých dňoch od zakúpenia a zaplatenie tovaru bola objednávka zrušená.

• Rýchle dodanie
    • Super ceny
    • Vždy spokojnosť

Veľmi oceňujem to, že obchod nestíhal dodať zásielku do 3 pracovných dní ako majú napísané na stránke, pre nejaké komplikácie ktoré u nich nastali. Mňa zásielka časovo netlačila takže mi to nevadilo. Veľmi milo ma ale potešilo to, že zo zákazníckej linky mi zavolal ich zamestnanec a ospravedlnil sa, že zásielka sa oneskorila. Málokedy sa s tým stretávam preto ma to potešilo takýto prístup. A aj vďaka tomu určite nákup z tohto obchodu odporúčam.

Na stranke je uvedene, ze dorucenie do 3pracovnych dnoch. Po 3pracovnych, sa este len expedoval. Takze dorucenie bude bude dlhsie.

Tovar ktorý som si objednala bol úplne iný na obrázku ako mi došiel.

• Veĺmi kvalitný produkt,som nadmieru spokojná.
    • Myslela som si,že objednávam slovenský výrobok a bola som veĺmi sklamaná,že pochádza z Poĺska.

• Velky vyber
    • Kvalita
    • Pijatelne ceny

Som velmi spokojna s nakupom, nakupim aj nabuduce

Rýchle dodanie, dobré ceny

• Rýchle doručenie
    • Kvalitný tovar

• objednávka bez problémov
    • že sa nedá priamo vyskúšať a kúpiť

Dobrý večer prajem
    zistila som, že som si mala objednať tovar s väčším objemom aj s väčšími košíkmi, včera som obdržala tovar a volala som na vaše číslo aj dnes som volala a číslo je nedostupné, bola som na uvedenej adrese, že si vymením tovar a na adrese som firmu bohužiaľ nenašla, Potrebujem si tovar vymeniť za väčší. Ďakujem za kladné vybavenie.
    som ochotná prísť ak to bude možné.

tovar mal prist do 3 dni, neprisiel do tyzdna, od obchodu som nedostala ziaden email, ked som ich kontaktovala na emaily neodpovedaju. neviem, ci je to scam, ale radsej sa tomuto obchodu odporucam vyhnut

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Super rýchle

• Nízka kvalita predávaných produktov.

Tovar mi prisiel vcas a vo velmi dobrej kvalite

Veľmi dobrý prístup k zákazníkom ..
    Hneď samonosná seba zavolali,keď niečo nebolo okay.

• Rýchle a seriozne dodanie

Žiadne

Dobrá kvalita za príjemné ceny

Veľmi dobrá komunikácia, rýchle vybavenie a aj doručenie. Nakupovala som tu viackrát a som veľmi spokojná, odporúčam.

S nákupom v tomto e-shope som veľmi spokojná, odporúčam. Veľmi dobrá komunikácia, rýchle vybavenie a aj doručenie.