- Ceny
- Tovar
- Nič
Do troch dní od objednávky to prišlo.
- dobrá cena pre mnou zakúpený produkt
- vsetko ok
- Komunikacia s klientom
Este nemam tovar tak nemozem uplne hodnotit
- Tovar skladom
- Dobré ceny
- Rýchle odoslanie
- Dosť chabé balenie, asi použitý kartón, v ňom diera! Vnútri odpad (rolky od pásky) žiadna mäkká výplň, absolútne nevhodné na prevoz tažkých náradí (gola nástavce predĺženia, atď). Našťastie nič sa nestratilo, ale nabudúce si nákup rozmyslím.
Som úplne spokojný a kľúče čo som kúpil su fak dobre.Dakujem
Výborne
- Rýchlosť dodania a kvalitný tovar
dobry obchod
- spoľahlivý obchod, rýchla doba dodania
ok
- rýchlosť vybavenia objednávky
- Už som Vám to raz napísal. Chcel som kúpiť kvalitné a značkové sklučovadlo, no poslaliste mi lacnú náhradu z číny.To že je v tom gravírovanie z vašim logom , neznamená že je to kvalita! “Gude” a podobné lacné značky predávajú presne také isté sklučovadlá, ale o viac ako 50% lacnejšie! Zaplatil som za kvalitu ale nedostal som to.Poprosím neposielajte mi na dennej báze žiadosť, aby som Vás hodnotil!!! Ďakujem.
Bolo by dobré keby ste si označovali “fake” výrobky vyrábané v číne a orig. “Optimum” vyrobené v nemecku. Následne to uvádzať pri popise tovaru, aby ludia ktorý zaplatia za kvalitu, nedostali “druhovýrobu”!!!
tovar prišiel rýchlo, veľmi dobre zabalený
Čakal som, že tovar bude dodaný skôr, no nie je to bežný sortiment a nás zatiaľ netlačí čas, takže je to v pohode
Rýchle vybavenie objednávky , dobrá komunikácia
spokojnosť, všetko bolo vybavené veľmi rýchlo
- Vybavenie objednávky.
- Ceny