Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Výborná komunikácia s obchodom
- Žiadna
- Veľmi príjemní majitel, doviezol my tv 200km na adresu
rýchlo dodané, až do domu a pomoc pri zapojení,určite doporučujem ,veĺmi dobrá cena!!!
- super jednanie
priateľský a osobný prístup
- Nízka cena
- Rýchle doručenie tovaru firmou
Tento obchod doporučujem ostatným zákazníkom.
- Nízka cena
- Osobné doručenie z e-shopu
- velmi ustretova komunikacia
- proaktivna komunikacia
- seriozny shop
Som velmi sokojna s tymto online obchodom. Velmi dobra komunikacia s panom Bondom, tovar mi bol doruceny rychlo.
- ochota
- ustretovost
- moznost prevziat tovar osobne
ochota, ustretovost, moznost prevziat tovar osobne, bezproblemove vratenie tovaru a objednanie ineho za vybornu cenu, podrobne informovanie o stave objednavky(telefonicky)
- Výborná cena
- Dobrá komunikácia
- Osobné doručenie tovaru majiteľom!
Žiadna
S nákupom v internetovom obchode som spokojný, komunikácia výborná, rýchle dodanie tovaru (hneď nasledujúci deň po objednaní).
Dobrá komunikácia, prístup k zákazníkovi
- nízka cena
- dobrá komunikácia
- dobrý osobný prístup
Odporúčam tento obchod.
- Rychle dodanie
- Perfektny pristup predavajuceho k zakaznikovy
- Ziadna
Velmi odporucam tento obchod,bola som nadmieru spokojna s pristupom predavajuceho.Tovar mi bol na moje poziadanie dodany expresne rychlo,zaco im velmi dakujem.
- Osobný prístup
- Ochota