objednavala som prvyykrat, prompta reakcia na dodatocne otazky, takisto promptne vybavenie objendavky. Som velmi spokojna.
- Zla komunikacia z obchodom obchod neodporucam
Reakcia obchodu Bohostyle
Dobý deň, mrzí nás ak bola naša komunikácia nedostatočná, stav komunikácie sme však preverili a na Váš email, kde ste nám zaslali potvrdenie o platbe sme hneď v daný deň odpovedali aj s informáciou o termíne doručenia tovaru. Budeme radi ak nám dáte vedieť z čoho konkrétne ste pri Vašej objednávke bola sklamaná, radi to napravíme prípadne oceníme aj zľavou na ďalší nákup. Ďakujeme a želáme pekný zvyšok víkendu.
- Nakupovala jsem poprvé. V tomto eshopu jsem našla zboží, které bylo na českých vyprodané. Vše proběhlo korektně. I když jsem měla trochu potíže s platbou (vlastní vinou), tak obchod reagoval rychle a vstřícně. Do Čech dorazila zásilka rychle a bez problémů. Objednávala jsem těsně před vánočními svátky, tak kvůli tomu zboží dorazilo až do týdne, nicméně obchod samotný ho vyskladnil co nejrychleji to šlo. Zboží bylo zabaleno kvalitně, nic se nerozbilo, ani neprasklo.
- Rýchle doručenie
- super spokojnost, rychle dodanie a darcek navyse potesil
- Rýchle dodanie a kvalita tovaru
- Rýchle dodanie tovaru
- Veľmi príjemná komunikácia
- Ochota prispôsobiť nároky kupujúceho
- ok
Rýchle doručenie. Tovar bol krásne zabalený i s malým darčekom, ktorý veľmi potešil. Veľká spokojnosť, určite to nebol môj posledný nákup.
- Tovar mali na sklade, čo ma veľmi potešilo, lebo inde som ho nenašla. Prišiel v poriadku a dostala som aj darček. Výhoda je taktiež lacnejšieho poštovného Slovenskou poštou, keď kupujete menšiu vec. Ďakujem.
- SKVELá KOMUNIKáCIA
- Komunikácia, rýchle dodanie, ceny a kvalita produktov
Obchod bohostyle urcite odporúčam. Ponuka kvalitne vyrobky za vybirne ceny. Dodanie tovaru prebieha bez problémov a vdaka pravidelnej emailovej komunikacii viete vzdy kde sa vasa objednavka nachadza.
- Pekné vecičky
- Dobré ceny
- Informovanosť o stave objednávky
- Bezproblémové doručenie
- Žiadna
Dobrý obchod s peknými vecičkami za dobré ceny. Objednanie aj doručenie objednávky bez problémov a aj celkom rýchlo. Veľmi potešil aj milý darček v podobe zľavového kupónu na ďalší nákup. Ďakujem. :)
Bola som veľmi spokojná aj s tovarom aj s prístupom predávajúcich, aj s rýchlym vybavením a doručením zásielky. Určite sa k nákupu v tomto e-shope rada vrátim.
Viem ze ak tovar nie je skladom dodanie bude trvat dlshie. Bolo by ale fajn keby toto obchod uvadzal pri produktoch aby sa zakaznik v pripade ze potrebuje tovar zrychlene vedel rozhodnut ci si ho objedna alebo nie.
Reakcia obchodu Bohostyle
Mrzí nás, že tovar prišiel s miernym oneskorením, nakoľko pri bavlnkách nevieme vždy 100% ustriehnuť stav skladu. No už sme sa pokúsili nastaviť sklad tak, aby po dopredaní určitej farby bol hneď aktualizovaný a pri produkte svietil status "na ceste" čo znamená, že zákazník bude vedieť rátať s malým oneskorením dodania, kým príde tovar od dodávateľa. Veríme, že nakúpite u nás znovu ;)
- Všetko v pohode aj komunikácia aj tovar krásny
Žiadnu nevýhodu som nepostrehla
Sviečka nádherne vonia, zapálená ešte krajšie. Vydrží horieť tak dlho ako píšu v infoliste k tovaru. Sviečka prišla darčekovo zabalená. Predajca pribalil aj mini pozornosť, resp. prekvapenie.
Reakcia obchodu Bohostyle
Ďakujeme krásne za Vašu recenziu, sme radi že sviečka pekne rozvoniava a že ste s ňou spokojná. Každá takáto odozva nás nesmierne teší. :)
- Rýchlosť
- Darček navyše
- Jednoduchosť objednávky
Maximálna spokojnosť s tovarom aj s obchodom, určite nakúpim znova
- Rýchlo dodanie, veľmi dobre zabalené!
Malý darček v balíčku ma potešil :)
- Super spokojní chlapík milí ochotný
Spokojnosť