objednala som si nôž do kosačky MTD 32-10. Nôž bol o 1 cm dlhší, takže ho bolo treba ešte upraviť.
- Na internetovej stránke obchod uvádza, že tovar má na sklade s dodacou dobou 3 dni a dodnes mi nebol tovar dodaný, lebo ho zháňajú u dodávateľa.
prišlo mi úplne niečo iné ako som si objednal,na internetovej stránke bolo prezentované kde to pasuje ale to bolo zavádzajúce.Takže som si kúpil niečo čo vôbec nepasuje a nevyužijem to.Nakoľko cena bola nízka tak to nereklamujem lebo by som prerobil aj gate.
Bola som velmi sklamaná ku kosačke bolo uvedené ako darček detská kosačka ktorú samozrejme nebola doručená a to nehovorím o sklamaní mojho 5 ročného syna ktorí ju s nadšením očakával už nebudem viac objednávať dakujem
Reakcia obchodu BOEL
Dobrý deň
Na našej stránke ani pri popise produktu neuvádzame, že ku kosačke dodávame darček v podobe detskej kosačky. Tento popis je uvedený na porovnávači Heureka ktorý my nevieme ovplyvniť. Treba sa riadiť údajmi a popisom na našom eshope.
S pozdravom BOEL -
Tovar som dostal rýchlo, ale nie ten, čo som si objednal a zaplatil.
Poslali ste úplne iné zariadenie,ktoré je pre mňa nepoužiteľný.
Preto vás žiadam o zaslanie objednaného a vašou firmou
potvrdeného tovaru. -
Nôž som kupoval podľa typu kosačky, aj bol papierovým štítkom označený, že je určený na ten typ kosačky ktorý chcem, ale prišiel iný nôž s inými otvormi, len rovnakej dĺžky, ako ten správny. Máte tam v tom bordel.
- obchod deklaruje tovar na sklade
- po 3 dnoch, kedy nic neprislo som napisal mailovy dotaz - ziadna reakcia
- 4. den sa pokusam volat na vsetky 3 telofonne kontakty (su udajne na 2 kamenne pobocky) - nikto nedviha
- 5. den - zrusenie objednavky mailom - ziadna reakcia, nie to ospravedlnenie
- jedina komunikaci zo strany obchodu bolo potvrdenie prijatej objednavky (minutu po odoslani - evidentne robot)
- nic nekupovat, utekat prec -
- dobrá web strana
- dlhá doba dodania
nechcem ovplyvniť ostatných kupujúcich
- nedoporucujem jeto asi odpad vo virobe za timto si stojim preto sem davam svoje cislo 0905506888
- mali co som potreboval
- nemaju prislusenstvo (aspon som ho nenasiel)
tovar neobsahoval vsetko co bolo uvadzane v baleni, na dalsiu komunikaciu ohladom toho obchod uz nereagoval.
- Neda sa k nim dostat, auto cele od blata, nedvihaju telefon, nervy mi zrobili.
Davajte si tovar posielat postou, osobny odber fuj hanba
Reakcia obchodu BOEL
Dobrý deň
Vaša objednávka číslo 20165132 Vám bola doručená na vašu adresu na dobierku kurierom ako ste zadali v objednávke. Bola vybavená v ten istý deň. Na našej predajni ste ani neboli. Pravdepodobne sa jedná o omyl. Prosíme o pravdivé informácie a nezavádzať našich zákazníkov.
P.S. Naše predajne sú na hlavných cestách a sú vybavené zámkovou dlažbou o čom sa môžu všetci zákazníci presvedčiť na našich webových stránkach. -
- Žiadne výhody obchodu som nenašiel
- komunikácia na bode mrazu
Tento obchod absolútne NEODPORÚČAM!!! Po týždni od objednania tovaru som sa snažil dopátrať v akom stave je moja objednávka, nakoľko mi neprišla žiadna odpoveď. Našiel som si na stránke predávajúceho kontaktné telefónne čísla, na ktoré som sa snažil dovolať, ale počas celého pracovného dňa a pracovnej doby som sa snažil kontaktovať predávajúceho na 3 kontaktných číslach, ale ani na jednom telefóne nereagovali. Spolu som ich čísla vytočil 33 krát!!! Nakoniec som kontaktoval predávajúceho mailom, kde som sa dotazoval na moju objednávku a odpoveďou mi bolo, že moja objednávka sa stratila!!! Nakoniec ju vyskladnili, ale u tohto predávajúceho nakupovať už NEBUDEM NIKDY!!!
Objednal som tovar cez net.objednavku potvrdili...ani za tri dni ma neboli schopny informovat že ten tovar už nedržia a ani nebudu...až na moj telefonat som sa to dozvedel.nekorektne...
- Chýba komunikácia so zákazníkom ! Objednal som tovar a nikto mi neoznámil prečo to nebol doteraz dodaný ! Až na môj dotaz mi v krátkosti odpovedali,že dodávateľ im nedodal tovar !
Zlepšiť komunikáciu so zákazníkmi podľa hesla:
"Náš zákazník je náš pán !" -
- zavadza fotkami na fotke su veci ktore si zakaznik po otvoreni balika vobec nenajde
- neprofesialita
- zavadzanie fotkami
neprofesialitu vedeli ze balik ( Sada tesnení pre motor 3,5hp ) neobsahuje to co ma pretoze som po doruceni hned volal spat clovek na druhej strane slubil napravu v podobe upravenia fotky na stranke no do dnesneho dna sa nic neudialo a ani im nestalo zato ospravedlnit sa alebo poslat chybne tesnenie.hlavne si hned skontrolujte co ste si objednali kludne aj pred prebratim kurierom mate na to pravo a nepreberte nekompletny tovar z mojej strany s firmou boel uz nikdy viac garazove firmy bez kuska zodpovednosti voci zakaznikovy mne nechybaju ...
- Iny tovar v popisoch nez aky vam nakoniec poslu.Rozdiel?v detajloch.
Pri kazdom produkte sa radcej spytajte aj na detajli a banalne veci.
- zla informovanost o vyrobku.. bez prehladu
- ?
- z dovodu zanaeprazdnenosti nekomunikuju telefonicky,e-mailom odpoved po 21 hodinach...
Potešila som sa, že obchod má k dispozícii búdu pre psa, ktorá mi vyhovuje. Ale veľké bolo moje sklamanie, keď mi odpísali (i napriek tomu, že na stránke bolo uvedené- tovar na sklade, doba dodania od 3-7 dni), že tovar momentálne nemajú a že mi bude dodaný do troch týždňov. Dnes je 3.9.2013, objednávka poslaná 15.8.2013 a tovar nikde. Zvažovala som aj zrušenie objednávky, ale nakoniec som sa rozhodla počkať. Lenže už to trvá ozaj príliš dlho, už by som tu búdu zbila aj sama. Psovi som starú zlikvidovala a nová je v nedohľadne. Chudák pes-musí tráviť svoj psí život pod holým nebom.
- Nemaju skladom to co pisu