- Tovar skladom odosielaný prakticky okamžite
- Tovar v dobrej kvalite
V prípade kontaktovania dotazníkom . Z 3 prípadov odpoveď len na jeden . Neochota riešiť potreby zákazníka .
- Rýchlé vybavenie.
- Žiadna výhoda
- Predávajú šmejdy
Kolobežka bt500 je totálny šmejd, zo začiatku som bol z nej nadšený ale hneď prvý deň sa zasekol skladací mechanizmus takže sa kolobežka už nedala zložiť,potom pri šrobovaní ukazovateľa napetia sa šrób veľmi rýchlo zdeformoval že už som ho potom nemohol odšróbovať,šrob jevyrobený z nekvalitného materiálu, ďalšia vec sedadlo nešlo našróbovať tak aby bolo pevné, šroby nepasovali, stále sa pretáčali, ďalšia vec,odpruženie v predu úplne zbytočné, neefektívne, cítil som každú nerovnosť na ceste, a riaditká bolo potrebné držať skoro s celéj sily, keďže po prejdení nerovnosti to človeku trhalo ruky preč z riaditok čo by mohlo spôsobiť pád, a zranenie,ďalšia vec,časť kde sú umiestené blinkre dobre nedržali, po vybratí kolesá kvôli defektu tam nešli napevno zasunúť a pri ceste sa mi úplne odtrhlo aj s káblom!! ďalšia vec brzdy bolo potrebné každú chvíľu upravovať,no skrátka katastrofa,a nakoniec po cca 1000kilometroch sa kolobežka úplne zastavila, prestala fungovať, nešiel zapnúť display, kolobežka bol nabitá, po chvíľke to naskočilo,kolobežka šla cca 1km kým už definitívne prestala fungovať!!! kolobežka mi priniesla viac starostí ako radosti,tak som sa jej zbavil, proste šrot za 1000 euro, po tejto skúsenosti si už od firmy bluetouch nikdy nič nekúpim.
Veľmi rýchle dodanie veľmi super
Reakcia obchodu Elektrokolobezky BlueTouch
Dobrý den pane Jaroslave, děkujeme za recenzi a ať vám to pěkně jezdí! Tým bluetouch.sk
- Rychle a spolahlive dodanie
Reakcia obchodu Elektrokolobezky BlueTouch
Dobrý den, děkujeme za vaši recenzi. Příště věříme, že budete ještě spokojenější :-). Ať se vám pěkně jezdí! Tým bluetouch.sk
prehladny eshop, profi tel. komunikacia
Reakcia obchodu Elektrokolobezky BlueTouch
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení eshopu. Váš tým bluetouch.sk
- rychle dorucenie.
po prvom nabity dojazd bol nieco len nad pol ako je urcene. pisu 60 km dojazd. mne realne nieco nad 30 km vydrzala.
Reakcia obchodu Elektrokolobezky BlueTouch
Dobrý den, pane Marku, mrzí nás, že jste s koloběžkou nebyl spokojený. Předpokládám, že nájezd 30 km vznikl v důsledku velmi nízkých únorových teplot, kdy může být dojezd elektrokoloběžek tímto ovlivněný.
I tak děkujeme za recenzi a přejeme pěkný den,
Tým bluetouch.sk -
Obchod reagoval na objednávku ihned, mám dobrou zkušenost
i s komunikací přes telefon (technic.dotaz). -
- Rychlé vyřízení objednávky
Byly slíbeny dva dárky a nic s koloběžkou nepřišlo. Dostala jsem návod na jinou koloběžku. Musela jsem si vše najít na internetu. Dobíjecí dírka byla jinde, než bylo v návodu. Ale jezdím, vše jsem si doladila. S pozdravem Housokvá I.
- Skvělé! Hned první den byla objednávka vyřízena i odeslána. Druhý den již kurýr zvonil u dveří.
- rychlé dodání
- vynikající domluva
- možnost vyzkoušení produktu
- Rýchlosť, bolo hneď na vyzdvihnutie po objednaní.
- Zatiaľ neviem, produkt mám krátko.
S týmto eshopom som spokojný, obsluha bola ústretová a ich showroom vyzerá dobre.
BT koloběžky si hrají na extra kvalitní a přitom jen zprostí předprodeji z Číny nic víc a kvalitat nic moc prostě klasický předprodej předražené
- Rychlost
- spolehlivost, ochota, rychlost
- příjemná a kvalifikovaná osoba u výdeje zboží
- možnost prohlédnutí i vyzkoušení dalšího sortimentu
- rychlé vyřízení a zodpovězení všech dotazů ohledně údržby
Byla jsem maximálně spokojená, super zákaznický servis.
Objednávka rychle vyřízená , rychlé dodání .
rychlost dodání co jsem potřeboval jsem obdržel.