Nemusela, som behať po obchodoch a hľadať produkty. Všetko , čo som potrebovala som si nahádzala do košíka a prišiel mi už len balík domov. Potraviny som nakupovala takto prvý krát a je to super.
Pani s ktorou som bola v kontakte bola milá, príjemná a ochotná pomôcť. Zato jej veľmi pekne ďakujem. A tovar bol poriadne zabalený, každý kúsok. A balík prišiel rýchlo a v poriadku . To som bola veľmi prekvapená.
- Dobry vyber za prijatelne ceny
O dodaní zásielky nie som vopred informovaná, takže nevýhodou je, že možnosť objednania u Vás je len cez kuriéra. A ani dodacia služba neinformuje o dodaní. Privítala by som zásielkovňu ako možnosť dopravy.
- špecifický sortiment
nakupovala som prvýkrát, dobré ceny, zaujímavý tovar, všetko prišlo v poriadku
- Perfektna komunikacia
- Super tovar
- Prehľadný eshop, skvelý výber, výhodné ceny, skvelé balenie tovaru pre rozvoz proti poškodeniu, rýchle doručenie
- Maximálna spokojnosť
- Dostupnosť tovaru.
- férová cena.
- Dodávka trvala dlhšie, predpokladám však z dôvodu bezpečnostnej situácie v súvislosti s covidom.
Všetko aká má byť. Seriózne jednanie.
- veľmi rýchle dodanie
Skvelý výber,rýchle dodanie!
Som s nákupom spokojná
Nakupujem pravidelne -
- tovar, ktory som si tu objednala, je v tomto obchode najlacnejsi
- postovne vsak bolo najdrahsie
- po potvrdeni objednavky ziadna komunikacia (ani e-mail, ani sms, kedy bude doruceny tovar)
- neda sa platit kartou (iba prevodom)
- kurier mi nechcel odovzdat zasielku, kedze na nej nebolo moje meno (adresa a telefonne cislo boli spravne zobrazene na stitku, ale bola pri nom akasi e-mailova adresa uplne neznamej osoby s menom, ktore som nikdy nevidela)
Obchod odporucam iba kvoli tomu, ze maju aspon zopar druhov cajov, ktore sa mi tazko zhanaju a tu su najnizsie ceny. Taktiez prihliadam na to, ze doteraz mi vzdy bol tovar doruceny.
- Spokojnosť
- rýchle doručenie
- rýchle dodanie
- nedá sa platiť kartou
nakupujem opakovane, som spokojná
- Good job! Thanks.
Som spokojná.
- rychle dorucenie,dlha doba spotreby potravin,nic pred koncom spotreby
Dobry vyber sladkosti pre tych, co nemozu lepok ani mlieko
- Veľmi rýchle dodanie, tovar zabalený vo veľmi peknom obale, kvalita tovaru v mojom prípade čaju v perfektnom stave.
- Takmer o polovicu nižšia cena na ten istý tovar, ako v iných internetových obchodoch, rýchle dodanie.