• obchod je pomalý nedokáže 1 litrovú fľašu dodať za 7 dní. Dodnes som nič nedostal ale hlavne že sa pýtate na tovar ktorý som nedostal a na obchod ktorý mi nedokáže dodať fľašu octu za týždeň.
    • nepružnosť obchodu

pýtajte sa na mázor zákazníka až ke´d mu dokážete tovar dodať !!!!!

Reakcia obchodu BioSen.sk

Dobry den. Mrzi nas Vasa reakcia, pretoze tovar ste objednali u nas 28.6 a v ten isty den ste mali balik poslany. Akurat sa pozeram do nasho systemu a pri objednavke ste zadali nekompletnu Vasu adresu, takze predpokladam, ze kurierska sluzba Vam nevie dorucit balik. Uz od 30.6 je u nich v DEPE Vrbove. Skusim zajtra zavolat na info linku kurierskej sluzby a nasmerovat balik. Budem Vas zajtra kontaktovat, aby ste nam doposlali Vasu presnu ulicu s popisnym cislom. Dakujem za upozornenie a pevne verim, ze danu situaciu doriesime, aby ste bol spokojny. Pekny zvysok dna, BioSen

PS: ohodnotenie obchodu a nazor zakaznika Heureka posiela automaticky po par dnoch od objednania - toto my ovplyvnit nevieme.

• Rýchle doručenie,
    • Veľký výber
    • Ochotnosť
    • Trocha drahšie ale za kvalitu sa platí

• No

• Kvalitné služby

včas dodaný podľa objednávky.

Spoľahlivý a rýchly

• Rýchle dodanie

Rýchle vybavenie

Na obed som objednal tovar, na druhy den rano bol doruceny. Velka spokojnost. Vyborna komunikacia s obchodom

Super obchod

Super obchod

Veľmi milo som bola prekvapená, takéto rýchle dodanie tovaru som ešte nemala. Ďakujem veľmi pekne, dúfam že aj v budúcnosti tak bude.

Príjemne ma potešil darček , ale aj top kvalita výrobkov .

• rýchlo, spolahlivo vybavené a doručené

• Široký výber sortimentu
    • Dostupnosť tovaru
    • Výborná komunikácia
    • 100% spokojnosť

• Poskytnutie info o objednávke, zodpovedný prístup

• Super

• komunikácia
    • rýchlosť dodania

• Rýchle doručenie
    • Dobre ceny
    • Balík veľmi dobre zabalený
    • Perfektná komunikácia, ústretovosť

Určite odporúčam! Vyhoveli mi pri požiadavke, takže komunikácia a ústretovosť top!

Tovar dodaný včas, starostlivo zabalený, odporúčam.