Prihlásiť sa a pridať recenziu

Dlhá dodacia lehota, tovar nemajú skladom, čakajú na dodávky od externých dodávateľov. Nakupovala som tu viackrát, v minulosti neboli takéto problémy ako v poslednom čase.

Tovar v poriadku, nemilá skúsenosť s reklamáciou doručeného ovocia/zeleniny. Žiadna reakcia zo strany eshopu.

do objednávky som požiadala tričko tulení pohľad menšie číslo, ale prišlo väčšie.

• Vždy čerstvá zelenina, veľký výber, skvelý prístup a komunikácia so zákazníkom. Vždy maximálna spokojnosť.

• Rýchlosť dodania
    • Doručenie chladiacim autom
    • Milý prístup

• Široká ponuka
    • Hrozná komunikácia, tovar som sa nedočkala

Tovar som čakala dlhšie ako 2 týždne, tak som napísala mail, že objednávku ruším. Odpoved bola, že tovar je dávno na výdajnom mieste a mail, pravdepodobne, mám v spame, avšak povedali mi, že objednávka sa ruší. Hneď na to mi volali z obchodu, že teda po objednávku mám dôjsť. Pôvodný mail som nenašla ani v jednej záložke mailu, nerozumiem prečo mi neposlali SMS/neozvali sa telefonicky keďže mali moje telefónne číslo. Proste hrôza.

Super tovar, robi ovalky sú vyborna alternativa mäsa, v iných obchodoch sa nedajú kúpit, tovar všeobecne kvalitný.

Objednávam opakovane a mám výborné skúsenosti, aj s tovarom, aj s ochotou pomôcť, či pridať produkty do už vytvorenej objednávky. Ďakujem! :-)

• Dostupnosť tovaru

• Dobra cena,rychle dodanie

Dobra cena,rychle jednanie,cokoladky maju dobu spotreby az v polovici roku 2024…(konkurencia mi podobny tovar dodala s datumom spotreby jul 2023,co mi pripada nedostacujuce,nakolko sa jedna o darcek)….

Viem si v obchode kúpiť potraviny, ktoré v mieste môjho bydliska v kamenných obchodoch nezoženiem - hlavne bezlepkové.

Spokojnosť. Ďakujem.

Kvalita,rýchle dodanie

Velmi prijemní celkovo vo firme aj pán šofér.
    Aj keď ja som moc príjemný nebol spočiatku

Čokoládky sú úžasné...som spokojná. .

Obchod veľmi odporúčam, objednávam tu pravidelne, spoľahlivo vybavia každú objednávku, upozornia, ak by bolo treba na niektorý tovar čakať dlhšie, reagujú hneď na prípadné doplňujúce otázky, či požiadavky. Obchod, ktorý je tu skutočne pre svojich zákazníkov.

• Dodanie rýchle, dobre zabalený tovar.

• Rýchle dodanie
    • Kvalitné výrobky za dobrú cenu
    • Vyššie poštovné

som spokojná

Spokojnosť, ako vždy. Kvalitný tovar, ochota v komunikácii, vyjdú v ústrety.