- Môj obľúbený e-shop, tovar ak je skladom mám do 24 hodín, majú široký výber tovaru a ceny sú podľa mňa najlepšie, preto tam pravidelne nakupujem už niekoľko rokov. Môžem iba odporučiť.
- Absolútne nič.
- Velmi dlha doba kym odoslu tovar. Velmi dlha!!
celkom ok
- Nepríjemná skúsenosť s komunikáciou.
- Cena tovaru
- Široký sortiment
- Zasielajú nevyžiadaný SMS spam ktorý sa nedá zrušiž čiže porušujú GDPR a teda idem nahlásiť na úrad.
Zasielajú nevyžiadaný SMS spam ktorý sa nedá zrušiť čiže porušujú GDPR a idem ich nahlásiť na úrad. Ja som myslel že tieto spamové sms skončili tak 10 rokov dozadu.. evidentne nie..
- prehladný web
- dobrá komunikácia
- prijatelne ceny
- velký výber tovaru
- dost tovaru nebolo skladom ale aj tak bolo rýchle dodanie
S prvým nákupom som spokojný, nemám čo vytknúť.
- Komunikatívnosť
- Ústretovosť
- Rýchle vybavenie
Nemám čo vytknúť za mna SUPER.
- Zlá komunikácia -vadný tovar
Zlá komunikácia -vadný tovar
Reakcia obchodu BioCare.sk
Dobry den, pokial ste obdrzali tovar, ktoreho kvalita nie je dostatocna, prosim vyplnte reklamacny formular, najdete ho v pate webu, pripadne poslite reklamaciu emailom. Cez tento prispevok zial nic vyriesit k Vasej spokojnosti nevieme.
- Ponúkané BIO VINO ARONIA pokazené kalné zlomené.Mali by si dávať pozor čo predávajú a kontrolovať čo posielajú zákazníkovi.
Neodporúčam tento obchod.Vadný tovar by mali na výmenu posielať na svoje náklady a nie na náklady poškodeného.
Reakcia obchodu BioCare.sk
Vazeny p. Jan Vrtal, dakujeme za reakciu, no ako som Vam hovoril aj do telefonu a emailu. Poslali ste nam na reklamaciu prazdnu flasu, ako mozeme dat spravit rozbor, pripadne inu analyzu tovaru bez produktu?
Odhliadnuc od toho sme Vam vratili peniaze za produkt aj dopravu, citujem email: "Z uvedenho po dohode s vyrobcom Vam vraciame financie za jedno balenie produktu Arónia víno polosuché BIO + dopravu, vo vyske 9,26EUR + 5,90EUR, spolu: 15,16EUR na Vami pozadovane cislo uctu."
Prosim preverte si prijem na ucte, dakujem. -
- objednavka min za 5 eur
Mal som zaujem za kupit si tovar. Ked ma system nechcel pustit dalej pretoze objednavka bola pod 5 eur, myslel som si ze je to zlý žart, žial bola to pravda.
- rychle dodanie
- na stranke uvadzaju nespravne zlozenie vyrobku(mozno to plati aj u inych, ja mam skusenost iba s jednym).
v zlozeni uvadzaju:"Výťažok z jadier grepu, 48% etanolglycerín." ...co evokuje, ze 52% tvori extrakt z grepu.
Avsak na vyrobku je uvedene, ze obsah extraktu z grepu je iba 0,5g, co je asi 1%. Pritom su na trhu aj 10x viac koncetrovane vyrobky a stoja iba 2x tolko ako tento vyrobok-cize sa viac oplatia.Reakcia obchodu BioCare.sk
Dobry den, v ponuke mame viac ako 4 500 produktov. Cely obsah webu: texty, zlozenie, davkovanie, ... pisu ludia a ludia zial robia chyby, za co sa ospravedlnujeme. Pokial s produktom nie ste spokojna, mozete ho vratit a budu Vam vratene peniaze vcitane dopravy, ako je to uvedene aj v obchodnych podmienkach.
Zaroven dakujeme za nahlasenie chyby, opravili sme ju a uz by to malo byt jasne: Extrakt z jadier grepu (0,5g v 50ml prípravku), 48% etanolglycerín. -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.