• Pekne veci
    • Velmi dlha dodacia doba, ina ako sa pise na stranke.

Komunikacia dobra, zavadzajuce informacie ohladne dodania.

Este nemozem nic hodnotit nakolko mi tovar este nedodali.

• dobrá ponuka,dlhé dodacie lehoty!
    • pre dodacie lehoty

tovar ponuka ako novinku a nic

• bolo mi oznamene, ze mnou objednany tovar mi bude doruceny az o mesiac...

• rýchle doručenie
    • tovar na obrázku nie je tovarom, ktorý si objednáte. Objednala som podľa obrázku a prišiel mi iný tovar. Chcem si objednať to, čo vidím a nie, že je tam poznámka, že nezodpovedajú za to, či je tovar presne podľa obrázka. Ako spotrebiteľa ma to veľmi zavádza a preto nemôžem byť s doručením tovaru spokojná, keďže mi príde napr. iný vzor, ktorý sa mi nepáči.

Ak chcete kúpiť tovar tak, že vidíte obrázok a páči sa vám, neodporúčam. Lebo príde vám niečo iné, teda iný vzor. Ak som sa ohradila, že teda toto nechcem, tak mi bolo povedané, že mám čítať poznámky pod tovarom, lebo oni nezodpovedajú za to, že to čo mi doručia bude fitovať s tým, čo som si objednala. Tovar som dvakrát točila, prvýkrát mi prišlo úplne niečo iné a na druhýkrát teda aspoň značka sa zhodovala, ale úplne iný vzor ako som chcela a aký sa mi páčil. A to mi na prvýkrát prišiel tovar, ktorý sa ani značkou a ani ničím nezhodoval s mojou objednávkou. A na druhýkrát teda už aspoň značka sa zhodovala. Možno viac pozornosti aj pri čítaní objednávok a zlepšenia spokojnosti zákazníka by sa zišlo. Lebo ľudia využívajú internetové obchody kvôli pohodliu, či zaneprázdnenosti a nepotrebujú riešiť točenie tovaru kvôli nepresnosti ponúkaného sortimentu. V tom prípade tento obchod je zbytočný.

• velmi dlha cakacia doba,ziadne info o stave objednavky

ak ste zvyknuti na rychle vybavenie objednavky a rychlu dodavku neodporucam

Objednal som si tovar pri ktorom bolo označené ,že dodacia doba tovaru je 3-7 dni tak som si tovar objednal lebo mi to vyhovovalo a nasledujúci deň došiel mail že stav objednávky bol zmenený a dodacia doba je cca 15 pracovne dni a to ma odradilo zajtra ma dôjsť zásielka ale uz viem že viac si z tejto stránky si tovar neobjednam.

• Tovar nebol dodany ani do mesiaca. dodacia lehota bola 1 mesiac. Dodavatel nás o tejto skutocnosti vobec neinformoval.

neodporúcam ostatnym zákaznikom. nie je spolahlivy obchod

• Ziadne.
    • Dlhe dodacie lehoty

• Dodacia lehota niektorych produktov, na stranke napisane do 10 dni, v skutocnosti mesiac

• - zajímavé zboží za slušné ceny
    • - problém s doručením zboží
    • - nulová komunikace

Obchod nedoporučuji z důvodu špatné zkušenosti s doručením zboží.
    Objednala jsem doručení Slovenskou poštou a to z důvodu, že bydlím hned vedle pošty. Bez jediného upozornění se firma rozhodla zboží poslat firmou Geis.
    Nebyla možnost změnit datum doručení a tak jsem musela pro zboží přes celé město do výdejního místa. Zde navíc dokázali můj balíček najít až na 3. pokus!

• Dlhá dodacia doba, hoci je tovar skladom. Na tovar čakám viac ako 14 dní

Zatiaľ mám zlé skúsenosti s touto stránkou Bimbishop, pretože , ak je tovar SKLADOM , nie je možné aby som na neho čakala viac ako 14 dní a to ho ešte ani nemám doma.

• Nedodaju tovar v slubenom termine a ani neinformuju o stave meskania objednavky

Neodporucam

• nákup z domu
    • neinformovanosť o obmedzení dodávky počas sviatkov

neviem nasrali ma

• Dlzka dodania.tovar mi este nebol dodany a uz mi posielate dotaznik spokojnosti

• široký výber tovaru, krásne oblečenie a vecičky pre deti..
    • Veľmi dlhá dodacia doba na to, že je to obchod s detským tovarom a oblečením.. Zajtra to bude 2 týždne čo som odoslala objednávku a jej stav je stále LEN potvrdená.. Hrozné!!!

Ak sa chystáte nakupovať detské oblečenie, objednávajte radšej väčšie veľkosti, lebo pri tak neskutočne dlhej dodacej dobe, kým objednané šaty prídu, tak dieťaťu aj budú malé..

stránka uvádza dodanie do 3-5 dní, momentálne je to 15 dní a stále mi nebol tovar doručený

• Čakám už dvadsiaty pracovný deň na tovar.Ešte stále ho nemám. Teda skoro mesiac.

• Komunikacia so zakaznikom