- sú veľmi dobré
- kvalitné vecičky
- veľký výber
- spoľahlivosť
Spokojnosť s tovarom, určite ešte nakúpim.. trochu negatívne hodnotím dodanie,trvalo 10 dní,kým bol doručený balíček..potrebovala som skôr.. uvedené bolo dodanie do 5 dní..inak ale nemám,čo vytknúť,aj ja som mohla skôr objednať..:-)
Rýchle dodanie, perfektná kvalita tovaru. Oceňujem ochotu pri upresnení objednávky.Ďakujem
- spoľahlivosť, rýchle jednanie
Spokojnosť s rýchlym doručením,dodaním aj s kvalitou tovaru.
- Rýchle dodanie a krásny výber tovaru
skvely pristup
- široký výber vecičiek pre bábätká a detičky.
- možnosť výroby na mieru
- prijateľné ceny
- Korektné jednanie s kupujúcimi.
- Spokojnosť
Pekne veci, rýchle dodanie. Určite aj v budúcnosti budem objednávať
- Presne informacie o stave objednavky
Kupovala som synčekovi body s motýlikom a nebola som si istá, akú veľkosť bude potrebovať. Personál obchodu mi na požiadanie ochotne a promptne poslal rozmery veľkosti 56/62 a 62/68 na základe čoho som sa následne rozhodla. Objednaný tovar zaslali hneď po pripísaní peňažných prostriedkov na účet.
- Prišiel včas a neporuseny.
Tovar ešte nedorazil a ani žiadny email ze kedy dorazi
spokojná
- Kvalitné veci, krásna potlač. Rýchle dodanie.
Výborný a profesionálny prístup. Produkty sú výnimočné a krásne .
- rýchlosť,spoľahlivosť
Výhoda .
- tovar bol dodaný včas, presne podľa toho, ako bolo pri výrobkoch napísané, žiadne meškanie
- ceny detského oblečenia sú prijateľné, kvalita tovaru tiež dobrá
- stránka je prehľadná, dobre sa v nej vyhľadáva
- drahé poštovné, nakoľko sa nedalo vybrať iný spôsob doručenia ako kuriér s platbou na dobierku... určite by bola vhodnejšia možnosť platby kartou online, prinajhoršom prevodom (čo síce na stránke píšete, ale pri realizovaní objednávky sa nedalo vybrať)
- pri niektorom oblečení nesedela veľkosť, dokonca dve rovnaké čiapočky v rozličných veľkostiach bola tá s väčším číslom (pre vek 6-9 mesiacov) menšia ako tá s menším číslom (malá bola aj 6-týždňovému dieťaťu)