- Rýchlo, spokojnosť
- Slabšia komunikácia ohľadom stavu objednávky(informácia: potvrdenie objednávky, expedícia tovaru neprišla) Mne to nevadilo, vždy si objednávky preverujem aj telefonicky.
Pohodlné a spoľahlivé služby
- Dobrá komunikácia a ústretovosť
- Kvalitný tovar
- Nie všetok tovar, ktorý je na stránke je naozaj dostupný. V skutočnosti iba dve zo štyroch objednávaných položiek boli reálne dostupné.
- Chýbajú fotky ku niektorým položkám v e-shope. Tovar nemožno objednať, keď zákazník nevie akí vyzerá.
Rýchle dodanie
- Rychlost dodania, balenie, stav
- info o expedovani zasielky len 15 min pred dorucenim
- rýchle dodanie
Na stránke tovar dostupný, po tel. rozhovore mi povedali že nič nie je skladom, nechápem, beriem to ako zavádzanie zákazníka.
Obchod so širokým a hlavne kvalitným sortimentom. Veľmi príjemný personál, ktorý sa vyzná a vie poradiť. Vrelo odporúčam a ja sa určite vrátim.
Dodnes má nikto nekontaktoval nič mi nedorazilo
- Promptna expedicia tovaru.
Rychlost - ochota poradit aj telefonicky, spolahlivost.
Pre mna velmi prijemne prekvapenie -
- Výborná komunikácia
- Kvalitné produkty
- Mierne chaoticky riešený eshop
- Odborne poradenstvo.
- So službami a tovarom zakúpeným v predajni som veľmi spokojná,
- Ochotný personál, poradia a pomôžu pri výbere. Veľká vďaka.
Velmi ochotny personal.
Bomba kšeft
Maximálne super prístup personálu.
Z obchodu mi volala pani, vraj mi ostalo ešte 9€ pretože dres ktorý som objednala bol zlacnený takze som si vybrala ešte další tovar k tomu. Pani bola milá, ochotná, obchod odporucam
- Flexibilita dodania, serióznosť a komunikácia