- Rychle dodanie
Dodanie vždy v poriadku.Komunikácia.Žiaden problem.Spokojnost 100%
Poslali iný tovar ako bolo v objednávke
Už som nakupoval v tomto obchode, len mi prekáža že sa nedá platiť kartou a nezmenilo sa to ani po rokoch,len dobierkou.
- rýchle dodanie tovaru, v prípade nejasnosti objednávky okamžitá komunikácia zo strany firmy a snažia sa čo najrýchlejšie vybaviť objednávku k spokojnosti zákazníka
Veľký výber a dobré ceny. Komunikácia s obchodom veľmi dobrá takže spokojnosť.
- Rýchle dodanie tovaru + vždy je nejaký malý darček k nákupu.
Majiteľovi iba toľko, že nech sleduje ceny aj v ostatných obchodoch nakoľko produkt ktorý som si kupil je aj o 5 e lacnejší v inom eshope. 1+1akcia je dobrá, ale dal by som aj iné produkty do takejto akcie,iné kombinácie. Od kedy som zákazníkom tak takmer žiadne zmeny na stránke nenastali.
- vsetko ok
- Nedá sa platiť kartou
- TOOOPPPPPP obchod veľká spokojnosť
Som spokojný
- Rýchlosť dodania
Žiadna
Kupoval som počas korony. Čávo zavolal a požiadal, aby som zaplatil kartou lebo kuriér neberie cash. Bezproblémové doručenie na druhý deň. Ako vždy spokojný.
- Ustretovost
- Rychle dodanie tovaru
Podľa výberu rýchlo vybavené doručené v poriadku
bohatá ponuka
dobré ceny
rýchle dodanie -
Som spokojný
Viac krat som tu kupoval produkty no posledny krat sa stalo to ze mi poslali iny produkt ako som chcel.len akusy nahradu.okrem toho na proteine je ciastocne zmazany datum expiracie.zeby zamer?alebo nahoda?nemalo by sa to stavat.stale poslali darcek v podobe vzorky proteinu alebo nieco ine a teraz uz nic.inak ok