Prihlásiť sa a pridať recenziu

• super rýchle jednanie a doručenie
    • maximálna spokojnosť

• Tovar mi takmer po mesiaci stále nedorazil, zo strany e-shopu bsolútne žiadna komunikácia, ani odpoveď na e-maily, s takouto ignoráciu e-shopu som sa ešte nestretol. NEODPORÚČAM!!!

• Ochotny personal

• Nie je možné sa do obchodu dovolať a svietidlá mi vôbec neboli dodané napriek deklarovanej dobe dodania do 3 dní.

• Neviem, asi dobry vyber na ich eshope
    • no tovar mi neprisiel tak moze to byt len tym ze vraj menia vedenie firmy a toto bol tu moj prvy a posledny nakup.

Objednal som 18.5.2017 Bolo mi povedane, ze to mozem ocakavat zaciatkom juna a vcera 5.6.2017 po tom co tam volal a pytal sa na moju objednavku tak mi pani potom poslala mail ze mi stornovali objednavku ze budu dlhodobo mimo prevadzky.

Nic v zlom, ale ked sa meni vedenie firmy, tak by to zakaznik nemal ani pocitit. Ja som cakal cele 3 tyzdne. To mi tu objednavku mali stornovat vtedy.

Pokial firma nefunguje tak si mali vypnut svoj eshop aby ich ludia nezatazovali ked maju nejake svoje prace.

• Rychla dodacia doba
    • V mojom pripade svietidla boli bez ziariviek, teraz dost narocnym sposobom ich zhanam. Bola som na to upozornena , ze to bude bez nich, ale ze budu specialne, tazko zohnatelne to som nevedela

Odporucan

• dobré ceny, kvalitné výrobky
    • neviem o nich

doporučujem

profesionalny pristup, ked mi mal tovar prist o den neskor tak mi vopred volali sami - to sa teda casto nevidi

Reakcia obchodu bestsvietidla.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Veľmi si to vážime.

bestsvietidla.sk

• dostal som iný typ tovaru než som si objednal aj za drahšiu cenu, ale nemám chuť to riešiť, viac u vás nakupovať nebudem ani odporúčať známym

neodporúčam

Reakcia obchodu bestsvietidla.sk

Dobrý deň, najskôr sa chcem ospravedlniť za to, že sme Vám poslali iný typ žiaroviek ako ste si pôvodne objednával. Avšak ak by ste nám len zavolal, že sa stala chyba a prišli Vám iné žiarovky, obratom by sme Vám zaslali nové a pôvodné vzali späť bez akýchkoľvek pochybností a finančných nákladov z Vašej strany. Dôležité je však zavolať nám, informovať nás a nepísať hneď zlé recenzie. Čo sa týka dodacej doby, bolo jasne dané v objednávke kedy Vám má balík prísť. Kontrolovala som to a balík Vám naozaj prišiel hneď v prvom termíne ktorý ste si sám určil.
    Čo sa týka komunikácie, bol Vám písaný mail ohľadne predbežnej expedície tovaru a následne sme mali aj telefonický rozhovor, kde som Vám vysvetlila kedy Vám príde balík, akou spoločnosťou a aké sú postupy kuriérov pri kontaktovaní zákazníkov.
    Ešte raz sa Vám ospravedlňujem za to, že sme Vám zaslali iný typ žiaroviek. Nebolo to naschvál, každý sme omylný, ale svoju chybu si vieme okamžite napraviť. Stačí nás len kontaktovať.
    bestsvietidla.sk

• spoľahlivosť, kvalita,rýchlosť

spokojnosť

Doporučujem tento obchod. Rýchlosť vybavenia zákazky-dodania. Kvalitný tovar-svietidlá so senzorom, reagujú perfektne.

• komunikácia

odporúčam

• prehľadnosť, dobré ceny, rýchlosť dodania

vyborný

• prehladnost, siroky vyber tovaru, rychle vybavenie
    • nic

prehladnost, vybavenost, komunikacia obchodu

Pravdepodobne by som napisal rovnake hodnotenie na kazdy eshop kde by som kupil toto svetlo lebo vsetky na jedno kopyto... takze: na dodanie som cakal 2 tyzdne a svetlo bolo bez kabla! - ano, tak sa to predava, ale aspon to mohli dat do popisu

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.