Objednala som si bundu uz som čakala na doručenie lebo mi bol zaslaný e-mail o potvrdení objednávky a nakoniec mi volali že není skladom
- V marci som objednal mikinu ktorú som zaplatil a tovar ešte stále nemám
Nikomu by som tento obchod neodporúčal
Reakcia obchodu bestlook.sk
prosím Vás nedošlo k omylu? Na Vaše meno evidujeme jednu objednávku z 24.5.2019, ktorá bola doručená 30.5.2019. A navyše uvádzate, že ste si objednali mikinu. Ale v objednávke bola šiltovka. Nerozumieme tomu. -
- Bez dokladu, bez možnosti výmeny....
- Tovar bol mali nato že to bola veľkosť xxl pritom si kupujem l alebo xl chcel som voľné ale smola to asi šiju na vietnamcov
Sklamaný
- obchod vráti peniaze, ak vrátite tovar
číslovanie nesedí. Sú síce uvedené aj rozmery odevov, ale ani to nie je záruka, že vám odev sadne. strih je proste akoby na ázijske postavy. ja som musel tovar vrátiť, hoci bežne kupujem XXL, v tomto obchode to bolo veľké ako M. Podotýkam, že pri výške 170cm mám 78 kg, teda žiadna guľa. Material, s ktorého bol odev ušitý, bol tiež pre mňa veľkým sklamaním, hoci išlo o 50€ záležitosť. Ak vám nie je ľúto strateného času a peňazí za dopravu späť v prípadne nespokojnosti, môžete skúsiť. tovar naoko nevyzerá zle a výber je bohatý.. peniaze za nevyhovujúci tovar vrátia bez problémov, čo je veľké plus
Nebola som spokojna s farbou uplne ina ako na obrazku nesedela farba mala byt zlta nie horcicova.Inak vsetko v poriadku.Dakujem Vicenova
- Tovar na eshope v skutočnosti nemali
Tovar som si objednala 28.10.,dnes je 8.11. a tovar nemám a ani žiadnu správu o zaslaní tovaru a pod. Včera som im volala a pán v talefóne ma ubezpečil, že dnes tovar budem mať doma, ale bohužiaľ...
- Kratasy su velmi nekvalitneho materialu
dlho sa čaka
Reakcia obchodu bestlook.sk
Dobrý deň. Chceme reagovať na Vašu recenziu. Vaša objednávka bola doručená na 4.deň. Objednávali ste si tovar v piatok poobede, doručený bol v utorok :) Prepáčte, ale počas víkendu nepracujeme :)
Tovar poskodeny
- -zlá komunikácia -nevýhodné podmienky pre zákazníka
- -dlhá doba dodania a v prípade reklamácie potom neuznávajú 14 dňovú lehotu -
- -nevýhodné podmienky pre zákazníka
-horšiu skúsenosť ako s týmto internetovým obchodom nemám a nikdy viac si z neho nič neobjednám -nesedia veľkosti a pri výmene je problém -určite tento obchod neodporúčam
Reakcia obchodu bestlook.sk
Vážená pani, tovar sme Vám najskôr vymenili ako ste žiadali. Na bezdôvodné odstúpenie od zmluvy je lehota 14 dní, ale táto doba sa nepredlžuje každou výmenou ako ste si mysleli a zjavne ste chceli túto lehotu zneužiť a využiť. Vy ste žiadosť poslali dávno po lehote 14 dní. Aj napriek tomu sme Vám tovar zas vymenili. Nerozumieme Vašej recenzii?! Rovnako tak, ako aj nevýhodným podmienkam pre zákazníka. Veď podmienky sú všade rovnaké. Riadime sa platný zákonom. Myslím, že sme neporušili žiadne dodacie lehoty.Tovar Vám bol stále doručený včas, ako je uvedené v OP, oblečenie spĺňalo rozmery uvedené v tabuľke a nebolo poškodené. Po našej mailovej komunikácii ste sama priznala, že je to pre Vás bežné objednať a potom tovar vrátiť. Potom tento zákon je výlučné dobrý len pre neserióznych zákazníkov. A čo sa týka komunikácie náš pracovník s Vami riešil tieto záležitosti dávno po pracovnej dobe. Pri každom odoslanom balík ste dostali mail, keď k nám prišla Vaša žiadosť znova mail. Alebo je potrebné tieto maily zdvojnásobiť? Nerušilo by Vás to?
- Veľké problémy keď majú za tovar vrátiť plnú sumu vrátane poštovného podľa SOI ma kupujúci nárok na vrátenie plnej výšky vrátane poštovného
NEODPORUČAM nechcú vrátiť plnú výšku tak to teraz musí riešiť SOI
Reakcia obchodu bestlook.sk
Prepáčte pane, nebolo našou povinnosťou Vás informovať o tom, že 3X ste nám poslali zle číslo účtu. No aj napriek tomu sme Vás kontaktovali aby sme Vám mohli peniaze vrátiť. Myslíme si, že SOI so zle vyplneným číslom účtu nemá nič spoločné! Vybrali ste si drahší spôsob dodania tovaru a podľa platného zákona sme povinný vrátiť sumu najlacnejšej formy dopravy.
- Na webe máte napísané kožená bunda, objednam, rozbalím, čakám stále kozenu bundu ale na bunde je napísané zloženie polyester... koža to nieje v žiadnom prípade
Nemajú správny popis tovaru na webe preto vzikaju nedorozumenia.
Reakcia obchodu bestlook.sk
Prepáčte ale na webe máme napísane aj zloženie materiálu, aj to, že Vami objednaný tovar je EKO KOŽA. Tieto informácie sú dostupné aj na našom blogu ako aj na Facebook page, kde je podrobne napísané čo tá eko koža je. V týcho článkoch sme sa dosť podrobne venovali populárnemu materiálu, vďaka ktorému nemusíme zabíjať žiadne zviera. Ospravedlňujme sa však za to, že za 56€ ste očakávali bundu z pravej kože. Za recenziu ďakujeme, určite bude prospešná aj pre iných zákazníkov. A čo sa týka polyesteru, tak z tohoto materiálu je podšívka.
- Žiadne
- Zle udávanie veľkostí zlý strih produktov. Ak máte viac ako 50kg tovar pravdepodobne neoblečiete.
Som vrcholne nespokojný.
Reakcia obchodu bestlook.sk
Zákazníčke sme tovar vymenili po stanovenej lehote (cca 1mesiac od doručenia nám poslal žiadosť, že tovar chce vymeniť). Po týždni nám znovu volala, že tovar chce znova vymeniť. Samozrejme sme túto žiadosť neakceptovali, kvôli vyhrážkam, že daný problém bude riešiť cez právnikov, že nás roznesie po internete a pod. Je evidentné, že na tabuľku kde sú uvedené rozmery ani nepozrela. A svojským spôsobom chce poukázať na to, že je nad zákonom ona, a zákon v tomto prípade nezohráva žiadnu rolu. Aj taký sú ľudia na Slovensku. Podáte im palec a zoberú celú ruku. Navrhli sme jej tovar reklamovať. Ak sú zle uvedené rozmery v tabuľke tovar si u dodávateľa samozrejme vyreklamujeme. Ale túto možnosť razantne odmietla.
...velka reklama na tovar-a tovar nemaju..
Reakcia obchodu bestlook.sk
Mrzí nás to, ale kvôli enormnému záujmu o tento tovar sme nestihli doplniť sklad. Tento tovar je u nás znova dostupný :)
- Jednoduchy nákup
- Zámena objednaného tovaru
Tovar nie tak kvalitny ako som si predstavoval.Objednaná veľkosť je podľa zadaných rozmerov v poriadku - v tom som spokojny.
Akurát som nespokojný zo zamenou tovaru,lebo mi prv došiel iny tovar a potom po telefonate sa tovar musel vymenit. -
obrázky v e-shope nezodpovedajú skutočnému stavu tovaru
- Absolútne neprofesionálne, arogantné správanie pri komunikácii so zákazníkom.
Neodporúčam.
Reakcia obchodu bestlook.sk
Vzhľadom na to, že zákazníčka nám poslala tovar na výmenu špinavý, bez pôvodného balenia a pokrčený sme pristúpili seriózne a tovar jej aj napriek tomu vymeníme. Je na tom niečo neprofesionálne?
- No ta bunda co som si objednal bola 2xl a ani som ju nevedel obliect strasne malicka navasom mieste by som upresnil velkosti bund! Neni mozne ze. Bunda s rozmerom 2xl je dobra pre dieta do 14 rokov - a nie pre dospeleho stymto som bol nespokojny este ze som ju mal komu darovat ale uz si nebudem tu nic objednavat s pozdravom
Reakcia obchodu bestlook.sk
Ďakujeme za Váš príspevok. Neteší nás vaša nespokojnosť, ale ku každému tovaru je uvedená tabuľka s veľkosťami, kde si každý zákazník môže jednotlivé rozmery porovnať a vybrať si tú správnu veľkosť. Sme iba predajca, nie výrobca, a preto rozmery nevieme upravovať. Dodacia doba v tomto prípade bola dva dni /obj. bola vytvorená 23.11 večer, odoslaná bola 25.11./, čo je v porovnaní s konkurenciou lepšie. Ale v každom prípade Vám za recenziu ďakujeme.