- Nulová komunikácia nedvíhaju telefón
Dobra kvalita
Dotazník spokojnosti mi bol dnes doručený no nemám čo hodnotiť keďže tovar nebol ešte doručený
Rýchle dodanie, pekné zabalené, kvalita zodpovedajúca ceny... spokojnosť na mieste ...
- Kvalitny tovar
- Sedem dní od objednávky a okrem potvrdenia objednávky nič neprišlo.
- Mieri vibec nesedia ako sa pisu
- Objednavka bola nedodana ,zrusena ,napriek tomu ze tovar je aj nadalej v ponuke.pravdepodobne su to podvodnici.
Reakcia obchodu bestlook.sk
Milý zákazník.
Vaša objednávka bola zrušená automaticky. Ako spôsob platby ste si vybrali bankový prevod. Dostali ste niekoľko pripomienok k úhrade, ktoré sú zasielané automaticky. Do dnešného dňa úhradu za tovar neevidujeme! Nemyslíme si, že sme podvodníci!
Domnievame sa, že skôr ako napíšte recenziu, je dobré zistiť si skutočnosti a preveriť si prečo bola objednávka zrušená. -
Spokojnost....
- tovar nezodpovedá foto na eshope
Tovar ktorý prišiel nezodpovedal fotke na eshope. Kvalita je veľmi zlá než tak ako sa to prezentovalo.
- Velký vyber pre hladanú položku.
- Prehladne menu.
- Super
- Nakupovala som prvý krát z vášho obchodu a som ztovarom velmi spokojna tepláky su super určite budem nakupovat u vas aj v budúcnosti ďakujem
- Rýchle dodanie tovaru
- Kvalitný tovar - bez výhrad
- Naozaj najvýhodnejšie ceny
- prehladnost
- ceny
- material
- pomalsie vybavenie objednavky (dorucenie na vydajne miesto od dna zadania objednavky)
Z troch veci,ktore som si objednal po troch dnoch bola jedna vypredana,samozrejme zaplatene to bolo vopred,lebo som nemal na vyber,musel som si vyziadat vratenie penazi a poslali mi ich na nejaky portal barion odkial si ich neviem poslat na ucet,cele komplikovane,no poyebte si taky obchod,nikdy viac
Veľmi dobrá komunikácia, milý ľudia, ochotný... objednávam často a vždy som spokojná...
- Kvalitiny tovar a rychle dorucenie.
- Nezistil som ziadnu.
Super kvalita