Každý rok objednávam a stromcek nádherné vonia ako zivy
Reakcia obchodu BEAUshop
Tešíme sa, že Vám naše tyčinky na stromček voňajú. My ich rovnako zbožňujeme. Andrea, BEAUshop.sk
- Veľmi rýchle dodanie
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme pekne za recenziu. Snažíme sa balíčky odosielať v čo najkratšom možnom čase :). Andrea, BEAUshop.sk
Zaujímavé veci
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme krásne za recenziu, vyberáme si na náš eshop také produkty, ktoré sami radi používame. Andrea, BEAUshop.sk
o.k.
Reakcia obchodu BEAUshop
Teší nás, že ste boli spokojná s našimi službami a produktmi. Za našu komunikáciu ste nám dali znížené hodnotenie, ak môžeme čokoľvek zlepšiť, budeme radi za viac informácií. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.
- Rýchle doručenie , veľmi spokojná
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme vám za krásne hodnotenie, veľmi si to vážime. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.
Rýchle dodanie, kvalita, spokojnosť.
Reakcia obchodu BEAUshop
Sme radi, že ste boli spokojná s nákupom. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Andrea, BEAUshop.sk.
O produkte, ktorý bol dlhodobo nedostupný, ma informovali mailom, že už je na sklade a mohol som ho zakúpiť.
Podrobne mi zodpovedali otázky, ktoré som mal.Reakcia obchodu BEAUshop
Veľmi nás teší, že ste mali pozitívnu skúsenosť, naše rady Vám pomohli a že Vám produkt vyhovuje. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.
Objednávala som prví krát.
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme za dôveru a vašu podporu. Sme radi, že ste si vybrali nás. Andrea, BEAUshop.sk
Doporučujem
Reakcia obchodu BEAUshop
Vaša spätná väzba nás veľmi potešila, ďakujeme za krásne hodnotenie. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.
Rýchlo a dobre.
Reakcia obchodu BEAUshop
Veľmi nás potešilo vaše pozitívne hodnotenie! Ďakujeme, že ste si vybrali nás. Andrea, BEAUshop.sk
- Rýchle vybavenie
Veľmi ochotný a ústretový personál.Výborná komunikácia
Reakcia obchodu BEAUshop
Veľmi nás teší, že ste mali pozitívnu skúsenosť s našimi produktmi a našou komunikáciou. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.
- Veľká spokojnosť
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme za vašu podporu a za to, že ste si vybrali náš e-shop. Andrea, BEAUshop.sk.
Rychle dodanie a ochota preverit parametre produktu pred zadanim objednavky.
Reakcia obchodu BEAUshop
Sme veľmi vďační za vaše pozitívne hodnotenie a dôveru. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.
- Velky vyber, rychle dodanie objednaneho tovaru
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme, že ste si našli čas a napísali nám pozitívnu recenziu. Teší nás vaša spokojnosť. Andrea, BEAUshop.sk.
Príjemná a rýchla komunikácia, produkty dobre zabalené, široký výber sortimentu .
Reakcia obchodu BEAUshop
Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia, ďakujeme za krásnu spätnú väzbu. Andrea, BEAUshop.sk.
- Tovar dorazil ako som ho objednal
- Obchod je spoľahlivý
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie, veľmi si ho ceníme. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.
Krásne vône. Odporúčam
Ďakujeme krásne za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :) Andrea, BEAUshop.sk
- Veľký výber produktov, rýchle dodanie, všetko ako má byť
Čo sa týka zakúpených výrobkov Kifra parfémy do priania nemajú nič spoločné s vôňou absolútne ich necítiť ani po otvorení fľaštičky,ani po praní v 10ml - vôbec.Je to jedno veľké sklamanie. Kifra interiérový osviežovač je veľmi kvalitný - dlhá intenzívna vôňa
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme veľmi pekne za milé hodnotenie, veľmi si to vážime. Nevyhovujúce produkty nám samozrejme môžete vrátiť a vrátime Vám peniaze. Napíšte nám prosím na [email protected] - S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk
- Zboží dorazí perfektně zabalené, nic nevyteklo
- Za velkou objednávku jsem dostala několik dárečku za nákup :)
- Věrnostní program
- Doručení do ČR trvá cca týden
Asi jediný e-shop v ČR i SR, co nabízí oleje do praní od tolika různých značek najednou. Takže je super, že můžete vyzkoušet různé druhy, aniž byste museli objednávat z několika různých e-shopů a platit několik poštovných. Vždy udělám velkou hromadnou objednávku s kolegyněmi v práci, tchýní, mamkou, švagrovou a tudíž velice oceňuji i věrnostní program, který se mi opravdu vyplatí :) Určitě znovu objednám. Doručení do Čech trvá cca týden, ale to je asi pochopitelné, ze dvou republik.
Reakcia obchodu BEAUshop
To nás veľmi teší, ďakujeme za pekné slová.
Pravdepodobne muselo prísť omeškanie na strane kuriérskej služby, pretože väčšinou majú naši zákazníci/zákazníčky z Českej republiky tovar do 24-48 hodín.
S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk -
- Široký sortiment
- Krásna web stránka
Reakcia obchodu BEAUshop
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, sme radi, že ste spokojná :). S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.