• rýchle dodanie, kvalitné parfémy

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme za vašu podporu a za to, že ste si vybrali náš e-shop. Andrea, BEAUshop.sk.

• Rýchla a príjemná komunikácia
    • Expresne dodanie tovaru

Reakcia obchodu BEAUshop

Veľmi si vážime vašu podporu a milé hodnotenie. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.

Každý rok objednávam a stromcek nádherné vonia ako zivy

Reakcia obchodu BEAUshop

Tešíme sa, že Vám naše tyčinky na stromček voňajú. My ich rovnako zbožňujeme. Andrea, BEAUshop.sk

• Veľmi rýchle dodanie

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme pekne za recenziu. Snažíme sa balíčky odosielať v čo najkratšom možnom čase :). Andrea, BEAUshop.sk

Zaujímavé veci

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme krásne za recenziu, vyberáme si na náš eshop také produkty, ktoré sami radi používame. Andrea, BEAUshop.sk

o.k.

Reakcia obchodu BEAUshop

Teší nás, že ste boli spokojná s našimi službami a produktmi. Za našu komunikáciu ste nám dali znížené hodnotenie, ak môžeme čokoľvek zlepšiť, budeme radi za viac informácií. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.

• Rýchle doručenie , veľmi spokojná

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme vám za krásne hodnotenie, veľmi si to vážime. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.

Rýchle dodanie, kvalita, spokojnosť.

Reakcia obchodu BEAUshop

Sme radi, že ste boli spokojná s nákupom. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Andrea, BEAUshop.sk.

O produkte, ktorý bol dlhodobo nedostupný, ma informovali mailom, že už je na sklade a mohol som ho zakúpiť.
    Podrobne mi zodpovedali otázky, ktoré som mal.

Reakcia obchodu BEAUshop

Veľmi nás teší, že ste mali pozitívnu skúsenosť, naše rady Vám pomohli a že Vám produkt vyhovuje. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.

Objednávala som prví krát.

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme za dôveru a vašu podporu. Sme radi, že ste si vybrali nás. Andrea, BEAUshop.sk

Doporučujem

Reakcia obchodu BEAUshop

Vaša spätná väzba nás veľmi potešila, ďakujeme za krásne hodnotenie. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.

Rýchlo a dobre.

Reakcia obchodu BEAUshop

Veľmi nás potešilo vaše pozitívne hodnotenie! Ďakujeme, že ste si vybrali nás. Andrea, BEAUshop.sk

• Rýchle vybavenie

Veľmi ochotný a ústretový personál.Výborná komunikácia

Reakcia obchodu BEAUshop

Veľmi nás teší, že ste mali pozitívnu skúsenosť s našimi produktmi a našou komunikáciou. Ďakujeme, Andrea, BEAUshop.sk.

• Veľká spokojnosť

Reakcia obchodu BEAUshop

Rychle dodanie a ochota preverit parametre produktu pred zadanim objednavky.

Reakcia obchodu BEAUshop

Sme veľmi vďační za vaše pozitívne hodnotenie a dôveru. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.

• Velky vyber, rychle dodanie objednaneho tovaru

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme, že ste si našli čas a napísali nám pozitívnu recenziu. Teší nás vaša spokojnosť. Andrea, BEAUshop.sk.

Príjemná a rýchla komunikácia, produkty dobre zabalené, široký výber sortimentu .

Reakcia obchodu BEAUshop

Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia, ďakujeme za krásnu spätnú väzbu. Andrea, BEAUshop.sk.

• Tovar dorazil ako som ho objednal
    • Obchod je spoľahlivý

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie, veľmi si ho ceníme. S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk.

Krásne vône. Odporúčam

Ďakujeme krásne za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :) Andrea, BEAUshop.sk

• Veľký výber produktov, rýchle dodanie, všetko ako má byť

Čo sa týka zakúpených výrobkov Kifra parfémy do priania nemajú nič spoločné s vôňou absolútne ich necítiť ani po otvorení fľaštičky,ani po praní v 10ml - vôbec.Je to jedno veľké sklamanie. Kifra interiérový osviežovač je veľmi kvalitný - dlhá intenzívna vôňa

Reakcia obchodu BEAUshop

Ďakujeme veľmi pekne za milé hodnotenie, veľmi si to vážime. Nevyhovujúce produkty nám samozrejme môžete vrátiť a vrátime Vám peniaze. Napíšte nám prosím na [email protected] - S pozdravom, Andrea, BEAUshop.sk