• Tovar bezpečne zabalený.
    • Dlhšia doba dodania (2týždne), ale objednávala som v časovom predstihu, takže mi to nespôsobilo komplikácie.

Produkt je krasny, dodanie bolo rychle, takze urcite si este nieco objednam, urcite odporucam

trochu dlhsia doba dodania ale kvalitna komunikacia o situacii ohladom dodania tovaru

• Rýchlosť

Rýchle dodanie objednaného tovaru

• Dlhá dodacia lehota, po ôsmich dňoch tovar stále nemám, hlavne, že som zaplatil vopred.

Nikdy viac, zaplatíte tovar a pán podnikavec ho potom zháňa kdesi na aliexprese. Nikdy, opakujem nikdy mu nedajte peniaze vopred.

Reakcia obchodu be-ready.sk

Pitomce jako je tento "zákazník" už ani nekomentujeme.

Veškeré zboží pochází od přímých dovozců značek a na vše jsou CZ/EU faktury.
    Bohužel papír snese vše a proto zde může kdokoliv lhát cokoliv.

Bohužel Heuréka je dnes již pouze smetiště lží a pomluv.

Pro výběr zboží a porovnání cen doporučujeme srovnávač Zboží.cz, který je mnohem lepší.

• Dlhé dodanie reapektíve ešte stale čakam na tovar…

Oukej, jen cena mohla být ještě příjemnější .. jinak gut.

• Perfektná komunikácia, snaha a ochota výjsť v ústrety zákazníkovi.. Objednala som si tovar, ktorý nebol skladom, ale vždy som dostala emailovú správu z eshopu, kedy bude cca ďalší možný termín dodania.. Za mňa palec hore a veľká spokojnosť..

Dlhšia doba dodania tovaru, ktorá však nebola spôsobená majiteľom eshopu, ale jeho dodávateľom.

• Velmi dlho trvalo dodanie

Zial,sklamal ma tento obchod s dobou dodania.
    Na webe je napisane,ze je tovar skladom,dorucenie do 3dni.
    Ok,mozno pre CR,no cakala som na balik 12dni.
    Sklamalo ma to,ze obchod neohlasil nejake zdrzanie.Kazdy pohyb-zaregistrovanie platby,odoslanie tovaru,odovzdanie prepravnej spolocnosti trvalo dlho.Stacilo napisat,ze nieco skratka nie je v poriadku a zakaznik je kludny,lebo vie,ze balik bude doruceny neskor.
    To len ako tip do buducna ;)

Max spokojnosť aj ochota zmeny obj .. odporúčam :)