- Po objednávke,ma obchod okamžite telefonicky kontaktoval pre upresnenie podrobnosti.Super pristup
Skvela ponuka, prijemna majitelka + excelentny darcekovy bonus.
Bola to radost z nakupu i expresneho dodania tovaru. Este raz velke dakujem! -
- rýchle dodanie, komunikácia
Výborná komunikácia všetko super, určite doporuçujem
- Rychle dodanie, najvyhodnejsia cena.
Seriozna komunikacia s obchodom - kontaktovali ma ze tovar hned posielaju, tovar prisiel na druhy pracovny den. Najlepsia cena + k vysavacu zdarma filter v hodnote 60€.
Urcite odporucam! -
- Perfektne jednanie, komunikacia,rychle dodanie, cena
Obchod super, milé a ústretové jednanie zo strany obchodu. Výhodou bol aj jemnejší filter k vysávaču zdarma, zíde sa na jemne nečistoty a kal-
- Vyber tovaru
- Lepsie ceny ako v inych e-Shopoch
- Darcek navyse
- Ked darcek, tak teda velmi prakticky darcek podla toho co kupujete, nie nieco ako "siltovka" ci podobna blbost.
- Srdecnost + Ochota + Skusenosti
- Rychlost vybavenia objdnavky + Rychlost odoslania
- Takmer okamzity telefonicky kontakt v pripade akejkolvek nejasnosti
- Pracuju dokonca este aj v Nedelu
Absolutne najuzasnejsi obchod, ktory ma neskutocne prekvapil a urcite kedykolvek budem nieco potrebovat, BAZENIK.sk bude moja prva zastavka, kde budem skusat ci nemaju co hladam.
Po objednani vysavaca v Nedelu poobede, mi asi hodinu po objednavke v Nedelu volala pani, potvrdila objednavku, upresnila detaily, dokonca mi povedala o vyhodach tohto modelu, povedala mi aj o inych podobnych modeloch v tejto cene. Mohol som si este pozriet recenzie, ci predsalen nechcem zobrat iny model, s objednavkou pockala a ked som o 2-3 hodiny potvrdil, tak az nasledne pripravili uz v Nedelu na odoslanie. V utorok bol vysavac uz u mna.
Neskutocna srdecnost, ochota, pani ma neskutocne vela skusenosti s vysavacmi, takze naozaj dokaze aj poradit.
A dokonca este aj darcek, ktory som dostal k vysavacu bol velmi prakticky darcek, tak ako to maju odsledovane z vlastnych skusenosti a ostatnych ludi, podla toho co k vysavacu ludia najviac dokupuju.
Naozaj to nerad hovorim, ale zial s e-Shopmi z CZ som doteraz nikdy nemal tak dobru skusenost. Asi najdokonalejsi a najuzasnejsi e-Shop v CZ. Vacsinou su v CZ e-Shopoch neprijemni, mavaju drahe postovne na SVK a vsetko vacsinou trva. BAZENIK.sk je uplny opak a uplny priklad, ako by e-Shopy mohli fungovat. -
- Spokojny
- veľká ochota poradiť, milý prístup,
- Rýchlosť, ústretovosť, komunikácia
- Žiadna
Rýchla reakcia na objednavku a tiež rýchla dodávka.
- Dobrá komunikácia
- Rýchle dodacie kehoty
- výborná komunikácia, ste informovaný aj telefonicky o odosielaní tovaru
- Rychlost, poradenstvo
- super komunikacia s eshopom, odporucam
rýchlosť vybavenia super aj komunikacia
- Okamžitá reakcia obchodu a extrémne rýchle dodanie. Fantázia.
Najrýchlejšie dodaný tovar od zakúpenia, aký som kedy zažil :-)
Super rychli iˇobchod mila ustretova predavajuca najlepsia cena na trhu proste velka spokojnost