rýchle dodanie tovaru, spokojnosť

• Rýchle doručenie
    • Kvalitne zabalené na palete

Objednala som si tovar, aby som mala tovar rýchlejšie doma..v piatok. Podľa informácii sa doručuje aj cez víkend. V pondelok mi objednávku zrušil obchod a následne vrátil aj platbu lebo jedna položka nebola k dispozícii. Nevedela som nájsť tú správnu farbu škárovacej hmoty, na informáciách mi povedali, že nie je k dispozícii online iba na predajni, takže nakoniec som tam musela ísť osobne.

• Zaplatil som objednávku a po 10 min mi napísali že ju rušia, prešiel asi týždeň a peniaze stále nevrátili

Reakcia obchodu BAUHAUS

jelikož jeden z našich e-shopových skladů zároveň funguje jako prodejna, může se stát, že některé zboží se vyprodá. Také může dojít k nesouladu skladového stavu z různých důvodů (například inventurní rozdíly, krádeže, špatné markování apod.). Jakmile na takový rozdíl přijdeme, okamžitě jej upravíme a zákazníkovi vrátíme peníze.

Peníze za zrušenou objednávku byly na Váš účet vráceny téměř ihned po zjištění, že zboží není skladem. Potvrzení o vrácení peněz jsme Vám zaslali na e-mail, který jste uvedl při objednávce.

Omlouváme se za vzniklé komplikace.

S pozdravem,
    Michaela, tým BAUHAUS

Tovar mi bol doruceny vo velmi rychlej dobe,v piatok objednane a v pondelok som to uz mala doma.Spokojna.

Reakcia obchodu BAUHAUS

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste bola spokojná s rýchlosťou doručenia a teší nás, že sme mohli splniť vaše očakávania.

Michaela, tím BAUHAUS

• vynikajúca cena a superrýchle dodanie

Reakcia obchodu BAUHAUS

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste bol spokojný s cenou a rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

• rychlost,spolahlivost

Reakcia obchodu BAUHAUS

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou a spoľahlivosťou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

Dovoz tovaru domov

• skvela doprava
    • nemam

• Neskutočne dobrá cena

Neviem o žiadnej

• rychle vybavenie

• Veľké množstvo tovaru za dobré ceny.Kvalita.

Výborný obchod.Doporučujem.

• dobrá cena
    • rýchle doručenie

všetko OK

Tovar presne sedel len cena za dopravu drahá

Tovar mi doručili za menej ako 24 hodín

Ceny, rýchlosť dodania...

• Rýchle doručenie
    • Precízne zabalenie tovaru
    • Možnosť doručenia tovaru prostredníctvom kuriéra aj do odberného miesta (napr. Alzabox)
    • Kvalitný tovar za nízke ceny v porovnaní s konkurenčnými obchodmi.

• Doprava je veľmi draha

Som spokojný, ďakujem
    Veľa spokojných zákazníkov

• Vsetko v poriadku, tovar v poriadku
    • Rýchle dodanie
    • Spoľahlivosť