• perfektný prístup k zákazníkom
    • rýchle vybavenie objednávky
    • ochota a zodpovednosť
    • príjemná komunikácia pri riešení zmien v objednávke

Škoda, že sa nedajú zohnať na retrobicykle od výrobcu plášte, kolesá či iné náhradné diely - keby bola taká možnosť, nezháňala by som ich inde :D

Reakcia obchodu BATASPORT

Dobrý deň, v rámci dvojročnej záručnej doby dodávame všetky vadné diely na retrobicykle. Čo sa týka plášťou s daným rozmerom pneumatiky (možno aj s takým istým bielym lémom) a iných opotrebovateľných dielov tie sú voľne dostupné v akýchkoľvek obchodov s bicyklami po celom Slovensku (aj iné náhradné diely). Retro bicykle sú skladané z bežne dostupných dielov v SR a Európy. Ďakujeme Vám za pochopenie a Vašu opätovnú dôveru pri nákupe už druhého bicykla v našom eshope BATASPORT.sk

• Super komunikácia a ochota

Prvy krat som tu nakupovala a som spokojna

Čo sa dohodlo to peišlo

• Rýchle odoslanie tovaru
    • Komunikácia super, milý pán
    • S tovarom som veľmi spokojná

• spokojna

Maximálne spokojná s tovarom i s komunikáciou predavajucim...odporúčam

• Obchod v blizkosti mojho bydliska, nizka cena tovaru a rychle dodanie.

• výborná komunikácia, super štýlový tovar
    • žiadne

- super, odporúčam, krásne štýlové veci a perfektný prístup a komunikácia

• Siroka ponuka tovaru, dobre ceny
    • ziadne

Odporucam

Super som veľmi spokojná

• Majitel ma osobne kontaktoval, nakolko mnou vybrany tovar bol posledny kus, a nebol kompletny.
    • Za dodanie som platila 4Eura(!) A este som musela ist vyzdvihnut tovar na postu(byvame v malej dedine, najblizia posta je na 4km)!Ine moznosti dodania neboli.

• Rychle dodanie, ustretovy pristup, takmer okamzite reakcie na otazky mailom, originalny tovar, ktory som nenasla v inom obchode na Slovensku...
    • Je skoda, ze niektore z bicyklovych doplnkov neboli vo vsetkych vzoroch a tak sa nedali rozne doplnky zladit v jednom vzore (napr.futro do kosika, potah na sedadlo, tasky na nosic vrovnakom vzore), ale to moze byt aj chyba dodavatela, nielen eshopu)

Urcite odporucam. Originalny tovar, promptne, ochotne a ustretove jednanie zo strany eshopu, rychle dodanie (na druhy den na opacny koniec SR).

Super pristup, rychle dodanie a hlavne krasny bicykel. Tento obchod určite odporúčam.

• Fantastická komunikácia ochota flexibilita
    • Žiadne absolútne

Velmi doporučujem každému záujemcovi tento obchod

• Moznost komunikacie a dohody s majitelom
    • Vela tovaru na stranke s popisom nedostupne

Odporucam obchodik...super komunikacia....rychle dodanie...kvalitne zabalene

• Výhodou je rýchle doručenie,
    • Výborná komunikácia s obchodom

• tovar, ktorý obchod ponúka vykazuje dobrý pomer kvality a ceny

môžem len doporučiť

Tovar prišiel rýchlo a v poriadku, akurát by som prehodnotila zo strany obchodu, spôsob balenia, košík, ktorý som si objednala bol zabalený iba v igelite a pri neopatrnom ,by sa mohol veľmi ľahko poškodiť, ja som dostala tovar v poriadku tak som spokojná aj s tovarom aj s dĺžkou doručenia aj s komunikáciou s obchodom, pretože som mala prehľad o zásielke