Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Náramok s personalizovaným gravírovaním
    • Pekné darčekové balenie
    • Kvalita výrobku
    • Rýchle doručenie
    • Výborný pomer ceny a kvality
    • 100% spokojnosť

• rýchle doručenie
    • tovar skladom
    • krásne gravírovanie

• dobrá komunikácia so zákaznikom
    • kvalitný výrobok (pánsky náramok)
    • kvalitné gravírovanie

velka spokojnost

• Všetko tak ako má byt

• Tovar, ktorý som si objednala už na sklade nemali. Kontaktovali ma z obchodu a dohodli sme si náhradný tocar. Milý a ochotný personál :)

Rýchle dodanie, ochotný personál

Ústretový prístup, dodržanie termínu dodania, veľmi pekný dizajn

• Velmi rychla vyroba a tym aj dodanie vyrobku, kvalita vyrobku

Som velmi spokojny odporucam a urcite este vyuzijem sluzby obchodu

• Rýchle vybavenie objednávky
    • Ústretovosť

Rýchle vybavenie

Oba náramky sú krásne, dodanie bolo priam expresne. Som veľmi spokojná. Ďakujem pekne

• Veľmi milé telefonické jednanie a doriešenie gravírovanie podľa mojich predstáv

• aspoň sľúbili...

... čakám a čakám...

• Rychle dodanie
    • Gravirovanie v cene
    • Nedostatocny popis produktu
    • Kvalita
    • Neschopnost predajcu riesit situaciu ak produkt nebol taky ako bol na stranke

Z tohto obchodu som si objednala nahrdelnik s gravirovanim ako darcek. Ked mi vsak dosiel bola som nemylo prekvapena. Na nahrdelniku bolo logo. Skarede logo podotykam. Nic nepoviem, keby to bolo v popise alebo na obrazku. Ale nikde nic. Pisala som tam a na dalsi den mi volal chlapik z obchodu a presvedcial ma, ze isto sa to bude obdarovavanemu pacit. No.. Nepacilo. Nahrdelnik sa nedal vymenit aj ked islo o zjavne zavadzanie zo strany predajcu nakolko neposkytol uplne informacie o produkte. Ak teda chcete z tejto stranky nieco kupovat, napiste tam radsej email a spytajte sa, ci cez pol nahrdelnika nebude logo alebo ina vec, ktora totalne zospati cely sperk a vy v konecnom dosledku dostanete nieco co nechce. O kvalite ani nehovorim....

Mimochodom, pan slubil, ze doplni popis, aby bolo jasne, ze na nahrdelniku je logo. Teraz som to kontrolovala po dvoch mesiacoch. Samozrejme, ze tam nic neni. Takze za mna rozhodne neodporucam a v zivote si tu uz nic nekupim.

Reakcia obchodu Bastian.sk

Dobrý deň, ďakujeme za vyjadrenie. Pri značkových šperkoch výrobca označuje svoje šperky logom - značkou. Väčšinou to je na zadnej strane - tak ako to bolo aj v prípade pánskeho náhrdelníka zn. Fred Bennett N2686. Pri značkových šperkoch ani výrobca presne nešpecifikuje kde sa nachádza logo značky. Do popisu sme to však následne pridali. Nakoľko bol šperk objednaný s gravírovaním, nebolo možné ho vrátiť, alebo vymeniť.
    Prajem všetko dobré.

• individuálny prístup
    • rýchle dodanie
    • výborná kvalita
    • super komunikácia
    • vyššie ceny

Skvelá komunikácia a individuálny prístup k zákazníkovi. Vyriešili aj našu špecifickú požiadavku. Tovar vysoko kvalitný, maximálna spokojnosť :)

• Rýchle spracovanie aj dodanie objednávky

Rychla komunikacia rychle dodanie splahlivost preciznost

• Rýchle doručenie

• Veľmi rýchle dodanie
    • Doručenie zdarma +gravírovanie zadarmo

Nemám čo vytknúť

• Rýchly, spoľahlivý
    • Žiadna

Odporúčam, veľmi rýchle dodanie a dobrá komunikácia