Nakupoval som prvýkrát
- objednávka bola vybavena expresbne
OK
- operatívnosť
- Skvelá komunikácie a ochota. Tovar nebol na sklade ale ho objednali a odoslali veľmi rýchlo.
- Veľmi príjemný personál.
Na stránke ponúkajú tovar ktorý ktorý nieje skladom aj keď to písalo že JE SKLADOM objednaný tovar ani po 10 dňoch nedoručený ale ani NEODOSLANÝ, NEODPORÚČAM.
- Krivy svietnik
Krivy svietnik.. Hrozny
Hladala som vianočné osvetlenie konkrétneho typu ale tovar som nenašla na ich stránke. Zavolala som a boli veľmi ochotný. Vďaka pomoci sa mi podarilo nájsť tovar, ktorý za pár dní som mala aj doma.
So zakúpeným tovarom a lehotou dodania som spokojná.
- cena a kvalita produktov
tovar dodaný bez problému
Objednané svetlo už nebolo na sklade.Odporúčané náhradné riešenie je veľmi dobré.
rýchle a kvalitné dodanie
relativna spokojnost
- Rýchlosť
Fayn predajca, vyzdvihujem aj komunikaciu..
- profesionálny prístup a ochota nad rámec.
- Pred 10 dňami som si objednal prepäťovu ochranu Philips.Na druhy deň mi volala pani, to bol štvrtok že už na sklade neni,že je jej ľúto.O par hodin volala zase,že ešte jedna bude či môže zaslať.Povedal som že ano a veľmi som sa potešil,lebo som ju nevedel zohnať.Povedala,že keďže je zajtra piatok tak že dojde až na ďalší týždeň.Súhlasil som a poďakoval.Prešli už dva týždne a nedošlo.Maximálna nespokojnosť.
Reakcia obchodu BALUPA.sk
Dobrý deň, máte pravdu, tovar ktorý ste si objednali už bol u našich dodávateľov vypredaný. Nebolo to o pár hodín ale približne 4-5dni potom čo sme Vám volali prvý krát, že sa nám Vami objednaný tovar podarilo zohnať. Obvolali sme mnoho predajní po slovensku aby sme mohli Vašu objednávku vybaviť k spokojnosti. Vzhľadom na to že sa jedná o tovar za približne 16,00€ nedokázali sme ho operatívne zabezpečiť z dôvodu vysokých prepravných nákladov vo vzťahu k cene. Museli sme počkať kým pôjde naše služobné auto tým smerom, o čom sme Vás už neinformovali čím sme určite pochybili. Tovar je od včera teda 8.10. u nás na predajni, no zrejme si ho už kúpi niekto iný. S pozdravom a prianím pekného dňa. Tim BBC Systém s.r.o.
- objednal som kludne doma z internetu