Prihlásiť sa a pridať recenziu

• rýchlo, spoľahlivo a kvalitné výrobky
    • žiadné

maximalna spokojnost

Velmi rychla dodacia doba.

• Spoľahlivý

• Po

Tovar prišiel presne ako mi bolo prisľúbené, rýchle dodanie !

• Dobrá cena
    • Kryt na telefón mi bol dodaný v inej farbe ako som si objednal.

• Jednu položku z objednávky sme museli zrušiť, nakoľko na internete bola skladom, ale napísali nám, že ju bohužiaľ skladom nemajú. Zo zvyšnej objednávky nám prišiel kryt na mobil poškodený, momentálne sme to zaslali ako reklamáciu, výsledok ešte neviem.

Už v tejto spoločnosti nemám chuť nakupovať. Verím, že aspoň reklamácia dopadne dobre.

• Velmi dobra a rychlost

• rýchlosť

Všetko OK. Spokojnosť.

• Ochota

Rychle dodanie tovaru

• 10 %

• Na obrazku pekne vyzerajuce kryty na mobil
    • Realita je uplne ina.obrazok je len nalepeny na tom gumennom kryte.pod obrazkom boli bublinky co znamena ze obrazok sa zacal odlupovat.niesu vobec kvalitne za tu cenu by som cakala vacsiu kvalitu

Obchod neodporucam vobec

• 10 %

• Puzdro na mobil.....čínsky šmejd a ktomu aj smrdí ako tchor . Za 15€ to je kvalita. Nič stadial nekupim viac.

Neodporučam

• 100 %

• -ochotný personál
    • - rýchle dodanie
    • - kvalitný tovar

Bola som veľmi milo prekvapená z pani s ktorou som komunikovala. Bola veľmi ochotná a snažila sa mi dobre poradiť. Našla som tu presne čo som hľadala a som spokojná aj s dodaním.

• 100 %

• Som spokojná s tovarom aj dodaním....príjemná pani, ktorá mi všetko ochotne vysvetlila.... jedine na tejto stránke som našla kryt podľa mojich predstav....

Maximálna spokojnosť!

• žiadne
    • nekomunikujú ani na email, ani telefon neberú,bez faktúry , poslali iný typ krytu na mobil, a nevieme to reklamovať

neodporúčam

• Nic
    • Najhorsi internetovy obchod aky som kedy zazila!!!!! Abdolutne neodporucam!!!!!Miesto max 15 dni cakate na tovar vyse mesiac a pride vam nejaky skaredy cinsky smejd s uplne inymi kvalitativnymi vlastnostami ako pisu v popise!!! A co je uplne najviac ani faktura,alebo poklad.blok nie je prilozeny! Ved co, iba 20 Eur zaplati clovek, to je nic!

NEODPORUCAM!
    SOI by ich asi nepochvalila!

• 10 %

• Neviem posúdiť, tovar ešte nemám
    • Čakám mesiac na objednávku a stále nič. E-mail mi prišiel o tom že začiatkom týždňa môžem čakať tovar. V stredu mo prišiel ďalší s tým že pravdepodobne bude v piatok. Dlhá doba čakania. Tovar z inej stránky bol doručený do 3 dní . U teraz viem s istotou povedať že cez Bakamo.sk si neobjednam už nič.

Neodporúčam