- Super akcie pri ktorych je cena bezkonkurencna!
- Kvalitny tovar znamych znaciek
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme Vám za nákup. Sme radi, že ste bola spokojná :)
Vyborna cena rychle dorucenie
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme za nákup a Vaše hodnotenie.
Tím Babytrend.sk -
- Veľmi rýchle jednanie a doručenie
- Doplnili mi do objednávky produkty po dodatocnom telefonickom dohovore uplne bez problemov
- Milo ma prekvapilo, ze si overili, ci viem, ze moj balicek skoncil v DEPO (ano, nebola som doma)
- Velmi dobre ceny
- Vyborny pristup ku klientom
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme pekne za kladné ohodnotenie. Spokojnosť klienta je u nás prvoradá a snažíme sa pre to urobiť maximum. Preto nás teší, že sme vo Vás zanechali pozitívny dojem :)
Tím Babytrend.sk -
Chcu hodnotenie skusenosti s nakupom, ale kedze tovar este nebol dodany tak nie je co hodnotit. Chcelo by to ziadat hodnotenie nakupu az po dodani. :-!
Reakcia obchodu Babytrend.sk
hodnotenie je zasielané Heurekou kde žiaľ nevedia, či Vám už tovar bol dodaný. Informovali sme Vás o tom, že autosedačku máme a čakáme na dodanie ochranného poťahu z Vašej objednávky.
Objednávka Vám bude doručená v najbližších dňoch a verím, že s tovarom budete spokojný :)
- Výborne ceny, známe značky
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme Vám za nákup a kladné ohodnotenie :)
Tím Babytrend.sk -
Dakujeme za velmi ustretovy pristup. Komunikacia 100% za 2 dni bol vyrobok doma :)
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme veľmi pekne za ohodnotenie a teší nás Vaša spokojnosť s celým nákupom :)
Tím Babytrend.sk -
- Super rýchle dodanie - mal som tovar hned a druhý den
- Super komunikácia
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme pekne za nákup ... Teší nás Vaša spokojnosť s nami :)
- super komunikácia
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme Vám za nákup a recenziu. Sme radi, že ste bola spokojná :)
Tím Babytrend.sk -
- Dobré ceny, tovar skladom.
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme Vám za nákup a kladné ohodnotenie.
Tím Babytrend.sk -
Platila som prevodom na ucet, hned na druhy den bol tovar odoslany a na treti u mna cely cas ma informovali e-mailom a mali aj vybornu cenu produktu
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme Vám za kladnú recenziu. Teší nás, že ste spokojná :)
Tím Babytrend.sk -
- Rychle dodanie objednaného tovaru.
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme za kladné ohodnotenie a tešíme sa, že ste bola so všetkým spokojná.
- Prehľadnosť eshopu
- Veľký výber
- Rýchla komunikácia
Reakcia obchodu Babytrend.sk
ďakujeme za kladné ohodnotenie a tešíme sa, že ste bola so všetkým spokojná.
Veľmi pekná komunikácia.
Reakcia obchodu Babytrend.sk
veľmi pekne ďakujeme za kladné ohodnotenie. Sme radi, že ste bola s nami spokojná.
- Rýchle dodanie,
- Spokojný s tovarom
Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie. Sme radi, že ste bol s našimi službami spokojný a veríme, že si u Vás priazeň zachováme aj do budúcnosti.
Tím Babytrend.sk -
- Exceletna komunikacia so zakaznikom. Takto to ma byt. Pani cez telefon poradila, odporucila. Velmi mila a ochotna. Komunikaciu obchodu hodnotim vysoko pozitivne. Kiez by kazdy obhcod fungoval takto.
- Tovar bol doruceny velmi rychlo a v poriadku
Exceletna komunikacia so zakaznikom. Takto to ma byt. Pani cez telefon poradila, odporucila. Velmi mila a ochotna. Komunikaciu obchodu hodnotim vysoko pozitivne. Kiez by kazdy obhcod fungoval takto. Tovar bol doruceny velmi rychlo a v poriadku. S vyrobkom maximalna spokojnost - vyberany na zaklade recenzii.
Dobrý deň.
Ďakujeme pekne za nákup a Vašu kladnú recenziu. Veľmi nás Vaše hodnotenie potešilo a veríme, že si Vašu priazeň zachováme i do budúcna.
Dlha administativa pri platbe vopred. Doručenie až za 10dni
Dobrý deň.
Ďakujeme za recenziu. Podklady k platbe zasielame ručne aby nenastala situácia, že tovar dostupný nebude a zákazník zaň zaplatí. Každého zákazníka individuálne informujeme v prípade nedostupnosti tovaru alebo ak sa jeho dodanie predĺži.
Ďakujeme za nákup a veríme, že v prípade ak od nás do budúcna niečo ešte objednáte, tak si u Vás získame 100% :)
Tím Babytrend.sk -
- Tovar bol na sklade tak ako bolo písané na stránke hneď ho poslali a doručili
- Rychle zaslani, dobre ceny.
- Nelze platit pres platebni branu.
Vrelo odporúčam, veľmi milá ochotná predavačka, poradí je vidieť, že ju práca baví....
Dobrý deň.
Ďakujeme za milú recenziu. Sme radi, že ste bola s tovarom a prístupom personálu spokojná a veríme, že si zachováme Vašu priazeň :)
- Super Rýchle doručenie
- Komunikácia s obchodom bola na fantastická
Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za milú recenziu. Teší nás, že ste bola s našimi službami spokojná :)
Tím Babytrend.sk