• Neodpisujú ohľadne reklamácie
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Tovar mi prisiel poškodený popraskany nožičky komody doslova roztrúsene a polámané

Nepočítala jsem, že když koupím hru na slovenském e-shopu, nebude k ní návod ve slovenském jazyce. Obdarovaný nenašel návod ani na netu, takže hra jim je k ničemu.

Nerozumiem ako mám hodnotiť nákup, keď som objednaný tovar doteraz neobdrzala

Písala som viackrát maily ohľadom dodania, žiaľ nikto sa mi neozval, čo ma veľmi mrzí nakoľko tovar mal byť darček pre synčeka a ani po Vianociach nemám žiadne info o tovare.

• Tovar po zložení nefungoval zbytočne sme to skladali a zistili ze tovar konkrétne stvorkolka nefunguje no keby ste videli sklamanie mojej dcéry.zla stránka nekupujte stretol stránky tovar

Objednala som si jednorožca bieleho a prišiel mi v takom stave ako keby s ním utierali zem.Zašpinený ako keby ho už niekto mal a vrátil ho naspäť.Po tejto skúsenosti už nekúpim tu nič.

Prešli 2 týždne a moja vnučka je bez vianočného darčeka

Objednaný tovar mi nedoručili. S odpoveďou že bol vrátený obchodu a následne stornovany . A moju objednávku predali , takže už mi ani nepríde. Otras tento obchod. Vôbec neodporúčam.

zaplaceno
    nedodáno

krabica bola bez ochrannej folie, vo vnutri jeden sacok s koralkami otvoreny, koralky vysypane. pravdepodobne vrateny tovar, na co som nebol upozorneny, ani cenovo zvyhodneny.

Po 6 dnech stále nemám zboží

• Vzliadom na to že je to detské veľmi je krehké, tenké, ľahko sa polame a vskutocnosti je to veľmi malé. Neviem si predstaviť ze3 ročne dieťa sa s tým môže hrať.

Zasilka nedorazila a pritom jiz byla zaplacena

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Slabá kvalita tovaru, špinavá zničená krabica od vyrobku....

Neodporucam! Obchod zavadza a ponuka tovar, ktory nezodpovedabtomi co maju v popise. Pisala som email pretoze mi bolo dorucene nieco co som si neobjednala a ziadna spatna vazba.

Dobrý den paní Vozárová ,
    o problému s výrobkem jsme se dozvěděli až na základě této negativní recenze. Ihned poté jsme Vás kontaktovali a dozvěděli jsme se, že hůlka Frozen měla v názvu špatně uvedeno, že je se zvukem. Nová verze již se zvukem není a díky upozornění jsme název opravili.
    Bylo by fér v recenzi doplnit, že jsme Vám za výrobek vrátili CELOU částku včetně poštovného a přitom Vám hračku ponechali.
    Děkujeme, babymall

• Dobre jednania a doručenie.
    • Zlý popis produktu , čo má velmi nahnevalo.

Štvorkolka mala.byt určená pre deti od 3 rokov podľa popisu.
    Keď mi bol balík doručený ho otvorím pozerám že je to je dosť malé a vnútri na papieroch napísané určené pre deti do 3 rokov.

Dobrý den pane Londak ,
    prosím toto musí být nedorozumění, popis u výrobku je správný.
    Čtyřkolku jsme kontrolovali s výrobcem a je opravdu určena pro děto OD 3 LET. Také jsme se dívali na manuál v krabici a i tam je uveden věk od 3 let. Žádná z těchto čtyřkolek není určena pro děti mladší tří let.
    Děkujeme za pochopení.
    babymall

Jednalo se o jiný produkt než byl objednán a potvrzen. Místo sady dvou tanků by byl dodán jeden za stejnou cenu.

Dobrý den pane Sychro,
    objednávku jste posílal přes portál heuréka, kde v době Vaší objednávky bohužel měli na heuréce chybný popis i fotku. Na tuto skutečnost jste sám přišel, jakmile jste obdržel potvrzení objednávky se správným názvem výrobku z našeho eshopu. Objednávku jsme na Vaše přání stornovali a heuréku požádali o opravu na jejich webu, aby se tento problém nemohl opakovat.
    Děkujeme, babymall