výhoda
- Rýchle dodanie na vyžiadanie❤️
- Rychlo vybavena objednavka,hodnotim pozitivne deka je uzasna
Veľmi ústretoví a milí ľudia s ktorými som komunikovala pri objednávke, tovar mi bol dodaný pekne zabalený, nepoškodený, kvalitný, som spokojná.
Využila som obchod už 8-krát a vždy som bola maximálne spokojná aj s tovarom, aj so službami
- Veľmi pekné, kvalitné a originálne produkty
Rýchle dodanie krásne zabalené som veľmi spokojná, odporúčam
Výborná komunikácia, ochota o včasné doručenie, krásny materiál, jedine, čo mi chýbalo, alebo, čo by ma potešila pri takom luxusnom výrobku je, inak zabalené, napr. v krabičke s vašim logom, aby obdarovaný človek mal hneď pocit luxusu a nemusela som hľadať ešte v obchodoch primeranú darčekovú krabicu, takto by to už bola paráda na 100% :)
- Mesiac čakám na tovar a nič. Deka bola daná do výroby až na základe môjho opakovaného telefonického dopytovania.
Rychla komunikácia, ochota, promnptnost.
Prvykrat som takto nakupovala. Maximalna spokojnost. Tovar prineseny priamo domov. Velmi pohodlne nakupovanie.
- Rychlost, profesionalita, spolahlivost
- 100% komunikacia
- Nevyhoda? Ziadna
Toooop skvělá komunikace
- Objednanie prehľadne a rýchle
- Žiadna
Dobrá spolupráca rýchle dodanie krásne zabalené
- Výborná komunikácia,kvalitný tovar.
Velka spokojnost! Uz druhy krat som objednavala darceky pre moje neterky. Krasny tovar.
- páčila sa mi ochota, rýchlosť a komunikácia...
- Výborná a rýchla komunikácia aj dodanie.
Nakupovala som už po druhý krát a som veľmi spokojná s celým procesom predaja, doručenia a samozrejme so samotným produktom.
Výborná komunikácia ... objednávali sme už 2krat a veľká spokojnosť.