Prihlásiť sa a pridať recenziu

Pozitivne hodnotim prozakaznicky pristup.

Rýchle doručenie

• Rýchle dodanie tovaru.
    • Pre nákup som sa rozhodol pretože obchod ponúkal dodať s tovarom akciové veci: dvd so 7500 knihami, štartovacie balíčky, manuál. Všetko som dostal nie v balíku, ale musel som si to stiahnuť z internetu. Dvd som sťahoval 5 hodín. Čiže táto informácia je na stránke obchodu zavádzajúca. Bez týchto akciových veci iný obchod ponúkal tovar lacnejšie o 20 €. Inak som spokojný.

Obchod odporúčam.

Tovar som si mohol vyzdvihnúť na mieste ktoré mi určil dovozca a takto mi to vyhovovalo

• Dobré ceny

• Komunikácia
    • Bonusmi nereflektuju použiteľnosť na Slovensku

Výborný obchod. Ruchle doručenie. Odporúčam

• Neodpovedajú na reklamačné maily

Tovar, konkrétne čítačka pocketbook 640 prišla pokazena. Samozrejme viem, že toto sa stať môže a veľa krát to nie je chybou obchodu, no práve tento kus bol evidentne už nejakú dobu používaný a obal, škatuľa niesla enormne známky používania čo pri kupe spomenuté nebolo a taktiež produkt prisiel v odlišnej farbe v akej bol objednaný. Obchod na moju mailovú komunikáciu nereaguje a som si priam istý, že vedeli o vade kusu ktorý odoslali a spoliehali sa na to, že ako zákazník to nebudem riešiť. Bohužiaľ to riešiť budem.

Rýchlosť

• Je to skvelý obchod, rýchla doprava objednávky, dobrá komunikácia, som maximálne spokojný, ďakujem

• rýchle dodanie a k tomu aj komunikácia mailom ohľadne darčeka k objednávke

Tovar ešte nedorazil.