po zruseni objednavky zo strany obchodu mi este stale neprisli na ucet peniaze, ktore som platil kartou

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Objednal som si koberceky do auta na dobierku a bola mi zaslaná predfaktura na zaplatenie 100% z ceny . Dobierka = zaplatím keď tovar dôjde

• Sú to klamári ,neposlali originál diel a ešte si zaučtovali viac ako stojí samotný diel

Neprišlo to čo som si objednal

• Na stranke napisane tovar dorucime do 2-3 pracovnych dni a po 2 dnoch si precitam mail objednavka zrusena a bez akehokolvek dovodu? Nasledne este stale figuruje na stranke doteraz

Jednoducho sklamanie ... a horsie je ze uz ani zdaleka niesom prvy. Keby sa aspon ozvali ked uz do objednavky chcu vypisat pomaly aj velkost topanok inak vam nic neposlu

• Ziadna zlava na objednavky,
    • Ziadne benefity ako to bolo pred tym
    • Z poslednych 5 objednavok nebola ani jedna kompletna.
    • Nepreferuju komunikaciu
    • Nie je moznoat objednavky cez telefon, potom vam pride uplne nieco ine.

Mam raky pocit ze ten novy kolektiv je vyuceny za casnikov nie su hodny ako predajca nahradnych dielov. Za posledne 5 objednabok neprisla ani jedna kompletna. Vzdy bol problem. Nechceli konzultovat cez telefon a potom objednali totalne kraviny. Predchaxzajuci kolektiv bol profesionalnejsi, komunikativny...

Reakcia obchodu autotechnik.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. V poslednej objednávke došlo k pochybeniu z našej strany, za čo sme sa aj ospravedlnili a následne chybu kompenzovali. K Vašim ďalším výhradám však máme pár poznámok:

- z Vašich posledných 5 objednávok sú 3 robené ručne (t.j. telefonicky alebo e-mailom)
    - reklamáciu na nekompletnú objednávku neevidujeme ani jednu (ak sa stane chyba, vždy ochotne reagujeme)
    - taktiež neevidujeme od Vás ani jednu sťažnosť na komunikáciu alebo neochotu
    - zľava na produkty nie je samozrejmosťou v žiadnom e-shope, je to záležitosť dohody (vo Vašej predposlednej objednávke
    dokonca vidíme uplatnený zľavový kupón, ktorý ste dostali do e-mailu)
    - telefonických objednávok vybavíme desiatky týždenne
    - "preferujeme komunikáciu" - bez toho by sme samozrejme nemohli ani fungovať, snažíme sa vyjsť v ústrety každému
    zákazníkovi, dôkazom čoho je aj dobré hodnotenie komunikácie tu na Heureka.sk

Na základe kontroly máme s Vami dlhodobo dobrú spoluprácu, preto nám nie je úplne jasné, prečo sme dostali také zlé hodnotenie. Hodnotiť zamestnancov ako "vyučených za čašníkov" a "nehodných práce predajcu náhradných dielov" považujeme za zbytočné osočovanie, ktoré by nemalo byť súčasťou objektívneho hodnotenia našej práce.

Budeme vždy radi ak sa do budúcna ešte niekedy rozhodnete u nás nakúpiť.

• Tovar prišiel poskodeny

Komunikácia Ok, nemali to čo som chcel ponúkli náhradu. Náhrada však prišla poškodená. Čierna farba bola na koncovke obuchana na kov. Nemal som už čas to riešiť. Potreboval som to rýchlo.

• Dotetaz nemám objednávku

• Už týždeň čakám na stierače, kebyže viem že im to bude tak dlho trvať tak idem do prvého obchodu a radšej si ich kúpim. Neseriózna firma, nezdvíha telefóny, objednávka zaplatená od začiatku na objednavke stav že je len potvrdená hlavná vec že mi dneska došla anketa nech ohodnotím môj nákup. 0/5 neodporúčam nikomu.

Tento tovar vôbec nespĺňa očakávanú svietivosť. Do Angel Eyes na BMW X6 E71 nie sú vhodné žiadne led žiarovky, krúžky Angel Eyes nie sú konštrukčne stavané na vedenie LED svetla !
    Toto by mal predávajúci vedieť a nezavádzať kupujúcich informáciou, že sú to vhodné žiarovky :(

• objednáte tovar za cenu čo je na internete,a potom vám zavolajú že zvýšili cenu
    • neochotný

Reakcia obchodu autotechnik.sk

ďakujeme za Váš názor, aj keď nás veľmi mrzí Vaša skúsenosť. Náš e-shop má v ponuke viac ako 280 tisíc rôznych položiek a práve z tohto dôvodu sa v ojedinelých prípadoch môže stať, že pri zmene ceny u nášho dodávateľa dôjde k jej odzrkadleniu na našej stránke s miernym oneskorením. I napriek našej snahe, aby k takýmto situáciám nedochádzalo, nie vždy sa nám to podarí na 100% a žiaľ, práve vo Vašom prípade nastal takýto problém.

Aj touto cestou by sme sa Vám chceli ospravedlniť a zároveň Vás poprosiť, aby ste nás kontaktovali na našej mailovej adrese: [email protected]. Ako kompenzáciu Vám zašleme zľavový kupón, ktorý budete môcť uplatniť pri Vašom ďalšom nákupe.

S úctou

Váš tím Autotechnik

• Chcú predávať, nemajú deklarovaný tovar a ešte si aj pýtajú "zálohovú" platbu predom.
    • Ak neurgujem zaplatený tovar, ktorý nemali a nevedeli nakúpiť možno dodnes sa neozvú a nevratia zálohu.
    • Nekompetentní ľudia pri telefóne, hapkal tam, nevedel čo povedať
    • Hambaaaaa

• výhodou je že neutratíte.

Reakcia obchodu autotechnik.sk

ďakujeme za názor - vo Vašej objednávke bol diel, ktorý nebol vhodný na Váš automobil, preto sme Vás kontaktovali a skutočnosť Vám oznámili. Veríme, že sme tým predišli zbytočným problémom, ktoré by ste mal následne s vrátením dielu. Hodnotenie preto nepovažujeme za adekvátne.

Tovar mi nebol doručený.

Reakcia obchodu autotechnik.sk

Vaša skúsenosť nás mrzí. Vždy nám prosím napíšte na email, prípadne zavolajte ak sa vyskytne takýto problém a budeme ho promptne riešiť. Pri tovaroch máme uvedenú orientačnú dobu dodania, ktorú sa snažíme dodržať. Niekedy sa samozrejme vyskytne prípad, kedy to kvôli externým faktorom (dodávatelia, momentálna situácia okolo lockdownu a podobne) nie je úplne 100% možné. Za prípadné ťažkosti sa ospravedlňujeme.

• Tovar mi prišiel poškodený

Pekný deň,

veľmi nás mrzí vzniknutá situácia.

U nás na predajni bol tovar kontrolovaný pod kamerami tak ako vždy. Diely museli byť poškodené vplyvom prepravy.
    Okamžite sme si k Vám poslali kuriéra aby poškodený tovar vyzdvihol. Keďže ste o diel už nemal záujem, finančné prostriedky za tovar Vám boli vrátené.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti.

Tím Autotechnik

• po 10-tich dňoch mi ešte neprišiel objednaný tovar a nikto sa mi neozval. Ani na mail ani na mobil.

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknutú situáciu. Vždy sa snažíme o čo najrýchlejšie doručenie tovaru k zákazníkovi.
    Problém nastal na strane dodávateľa, ktorý mal problém s doručením tovaru.
    Kontaktovali sme Vás telefonicky a celú situáciu sme si vyjasnili, chybu sme sa snažili vykompenzovať aspoň malým darčekom.
    Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme.