- Ceny
- Skvely pristup, rychla komunikacia, maximalne vyhoveli nasim poziadavkam dodat tovar skor ako uvadzaju. Velmi dobry dojem po telefonickej komunikacii. Obchod mozem len a len odporucat.
Rýchle doručenie
- Rychle dorucenie, vyborna cena
dobra cena a rychle dorucenie
- Rýchle doručenie
- Veľký výber produktov
- Rýchle dodanie tovaru
- Prístup a komunikácia so zákazníkom
Odporúčam nákup, skutočne solídny eshop v ktorom je zákazník na prvom mieste. Rýchla komunikácia na úrovni.
- Rýchle jednanie, veľká spokojnosť
- Rýchle vybavenie
- Príjemný prístup
Rýchle dodanie tovaru
- široká ponuka
- Objednal som to v piatok večer a dostal som to presne o týždeň.
- Žiadal som doručiť po 15:00. Deň predtým (štvrtok) mi došlo mailom, že to bude doručené v najbližších dňoch po 15:00 a že doručujú do 17:00 v piatok som dostal informáciu, že mi to doručia ale boli to schopný doručiť doobeda. Musel som sa vypýtať z práce aby som to konečne dostal.
Reakcia obchodu Autosedacky24.sk
Mrzí ma že GLS nebola schopná doručiť presne v požadovanom čase, použili sme extra platenú službu FDS a do poznámky mal doručovateľ zadané doručenie po 15.00. Čo sa týka doby dodania tak ste k objednávke sedačky objednal aj špecialitu - pomocný vankúčik od BeSafe ktorý má dobu k odoslaniu 3 pracovné dni. Objednávku ste zadal v piatok o 19:06, spravovaná bola v pondelok a odoslaná presne vo štvrtok. Obejdnávky nerozdeľujeme aby mal vždy zákazník dodané všetko naraz.
Ďakujeme za hodnotenie a prajem veľa zdravia
Michal Lavo - autosedacky24.sk -
- rýchlosť dodania
- prehľadná stránka
- veľmi nápomocné informácie na stránke
skvelý e-shop, informácie na e-shope mi veľmi pomohli sa rozhodnúť ohľadom kúpy autosedačky pre dieťa. Obchod je veľmi rýchli v dodaní. Určite odporúčam na 100%.
ja som bola veľmi spokojná ďakujem
- Rýchlosť vybavenia
- Ochota
- Tovar zodpovedá popisu
- Majú prehľad o produktoch
- Vedia odporučiť správny produkt
- Nedá sa zaplatiť za tovar kartou
Bol to už v poradí tretí nákup od tejto spoločnosti, vždy vybavené rýchlo, tovar doručený bez poškodení, presne podľa popisu. Pri poslednom nákupe odporučili vhodnejší produkt aj keď objednávka bola na iný produkt.
Velmi rychle dodanie.
Objednávala som tu prvý krát a som spokojná.Objednávku som poslala v nedeľu večer a sedačka mi prišla v utorok.Ďakujem
Rychle dodanie tovaru, dobra komunikacia s obchodom