Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar OK, len k niektorým druhom tovaru by bol vhodný slovenský návod.

spokojnosť.

• Široký sortiment

S pozdravom Autorozvody.sk

• Rýchle dodanie, možnosť presného sledovania zásielky, a sms prišla popoludní, hoci tovar som už mal od rána.

Výborné jednanie, dodržali všetko , čo sľúbili, prekvapilo to.

S pozdravom Autorozvody.sk

• Ze som si tovar vybral pohodlne z pocitaca ,nemusel som nikde cestovat.

S pozdravom Autorozvody.sk

Pokracovanie ku komentaru podomnou...pisete ze teraz nic nevyriesite...mate pravdu...mali ste to riesit ked mi prvykrat prisla donicena zasielka a nie ju len prebalit a poslat spat!

Reakcia obchodu Autorozvody

zasielku sme Vám neprebalili ale pre objednali nový diel. Tovar ktorý bol poškodený máme u nás na sklade. Nemáme za potreby zavadzať a klamať našich zakaznikov .Prajem pekný deň !

Objednával som tu prvý krát, všetko prišlo v poriadku a už to je ja nahodené, funguje

• Rýchle dodanie, cena
    • Żiadne

• Ochota
    • Ponúkaný tovar nemali

Reakcia obchodu Autorozvody

ďakujeme Vám za hodnotenie nášho obchodu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• Cena rýchlosť dodania

S pozdravom Autorozvody.sk

Horšie balenie ,krabica bola roztrhnuta.

Reakcia obchodu Autorozvody

ďakujeme Vám za hodnotenie nášho shopu , s tou roztrhanou krabicou nás to mrzí upozorníme na to nášho prepravcu .

• Dobrá cena a rýchlo.

• Super ceny !
    • Dobrý výber tovaru

Reakcia obchodu Autorozvody

PietrosS ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• Veľmi dobré ceny
    • Rýchlosť dodania
    • Prístup k zákazníkom

Reakcia obchodu Autorozvody

Marek ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
    S pozdravom Autorozvody.sk

Autorozvody.sk Poslali,čo som si objednal,tovar doručený do troch dní.Ceny lepšie ako konkurenčné weby.Za mňa OK.

Reakcia obchodu Autorozvody

Juraj KCA ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• Rýchle doručenie, dobrá cena

S pozdravom Autorozvody.sk

• Všetko, tak ako ma byť.

• nevedia dvihnut telefon
    • neodpovedaju na mail
    • nevedia poriadne zabalit tovar
    • klamu vam do telefonu

tovar som objednal 10.3 a bol mi cely dotrhany doruceny 13.3.....tovar som neprebral a nasledne som hned kontaktovat obchod kde ma pan uistoval ze do stredy 17.3 mi pride neposkodeny tovar...samozrejme neprisiel...nasledujuci den som opat obchod kontaktoval telefonicky a mailom ziadna odpoved... medzitym som vytvoril dalsiu objednavku a na dalsi den ich opat kontaktoval teraz uz uspesne pan mi povedal ze moja objednavka z 10.3 sa im stratila v ziline v depe a poslu mi ju s mojou druhou objednavkou (aby usetrili)ktoru som vytvoril a ze to budem mat v pondelok 22.3 doma... clovek cely nateseny caka ze po dvoch tyzdnoch mu dojde objednavka a zrazu dalsie sklamanie ....samozrejme ze sa zopakoval scenar z 13.3 ...krabica cely donicena....takze ma tu natahovali a poslali mi zas tu istu vec a nemienili ju ani poriadne zabalit...strata casu a len vyhovorky ....A na miesto ospravedlnovania sa do telefonu by ste mali zapracovat na baleni vasi objednavok....NEODPORUCAM

Dobrý deň ,
    mrzí nás situácia ktorá vznikla. Určite je chyba aj na našej strane aj na strane dopravcu ,ale neni všetko pravda ako píšete -no to tu už dneska nevyriešime .

Prajeme pekný deň .

Spokojný ok.

Reakcia obchodu Autorozvody

štefan ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
    S pozdravom Autorozvody.sk

• fajn cena, ale pruzne odoslanie cez INTIME/SPS
    • po nakupe vzrastla o dost cena. dalsi kus som uz nekupil tam

vsetko ok, cena fajn. doprava rychla. ale nie vzdy je cena dobra.

Reakcia obchodu Autorozvody

Vzrast ceny pri produkte je spôsobený vtedy ak je u nášho dodávateľa menej kusov ako je požadovaný počet kusov v košiku,automaticky sa prepína k dodavateľoví ktorý ma produkt skladom,v tomto prípade sa cena automatický zmení .
    Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.