- Rýchlosť, presnost
Reakcia obchodu AutoRohože.SK
Dakujeme a zelame vsetko dobre!
- Rychlo, lacno, a presne podlatypu auta to aj sedi
Dakujeme!!!
- Dajú sa nájsť autorohože podľa tipu auta a po založení pasujú perfektne.
Dakujeme !!!
Super!!
Tovar dosiel sedi akurat čo vytknem je dlha čakacia doba ale to bude tym že asi to po zadani obj.daju vyrobiť.
- obchod som žiadal aby mi tovar doručil po určitom termíne , obchod to neakceptoval a mal som potom problém s vyzdvihnutím vopred zaplatenej zásielky
Dobry den,
na vas termin dorucenia vam kolegyna napisala ze si treba dat presmerovanie datumu u kurierskej a dat si dorucenie na vas zvoleny termin,preco ste tak nespravil viete len vy sam.Pri objednavke ste mal uvedene odoslanie ihned.Mal ste sa riadit pokynmi v maili a nemal by ste ziadny problem.A na to ze ste mal zaplatenu objednavku a poslanu hned vy date neodporucam,to je s vasej strany super seriozne,takze vam dakujeme. -
- nikto mi nedal vedieť v akom stave je moja objednávka a už sú to š týždne!!!
neodporúčam!!!
Dobry den pan Veres,
ze by to bolo v tom ze ste mal pri rohoziach uvedene VYPREDANE NA DOSTUPNOST SA INFORMUJTE,to znamena ze informovat o danom prukte ste sa mal vy sam,urobil ste nieco take pred obnednanim tovaru,nie vy ste si ho objednal bez informacie,tak sa teraz nestazujte ked ste nedodrzal uvedenu informaciu. -
- Bez problémov všetko prebehlo.
- Pohodlné nakupovanie z domu.
- Rychle dorucenie
- Rýchlo doručené
- Trochu drahá dobierka 7€
Odporúčam každému. Rohože nie sú univerzálne, ale sú pesne na značku auta a presne sedia.
Tovar s dostupnostou 1-3 dni nedorazil do 3 tyzdnov, pani na uvedenom telefonnom cisle zavadzala a vystupovala viac ako arogantne. E-shop v ziadnom pripade neodporucam.
Vazeny pane,
neviem o com pisete kedze vy ste si objednaku rusil po telefone.To sme vam mali poslat nieco co ste zrusil a este by ste urobil skodu aj s tym ze neprevezmete balik?Zaujimave zmyslanie. -
- výber.
- vybavenie.
- komunikacia.
- dodanie.
- neviem.
doporučujem nákup.
pošlú presny tip aký ste si objednali. -
- Pohodlné nakupovanie
Žiadna
- Tovar nedorazil v dany termin.Telefon mi dvihli až po určitom čase a ked som napisal na FB stranku tak ma obvinili že zavadzam ostatnych zakaznikov.Vanička bola doručena načas ale rohože bolo pisane 2-4 dni a prišli po 15 dnoch po urgencii cez e-mail a telefon.
Dobry den,
vy ale naozaj klamete,nie ze sme vas obvinili,pri rohoziach ste mal uvedene dodanie 14 dni,pri vanicke 8-11 dni baliky vam isli dva,to ze vam kurieska rozdelila zasielku a neskorsie o dva dni dodala druhy balik je vec ina,o tom ste ale ticho a stale si meliete len svoju pesnicku.Objednavku ste robil 5.7. komplet vsetko dorucene ste mal 15.7. tak ja neviem kto klame,aleb skor treba navstivit znovu skolu a ucit sa matematiku. -
rohože sú pekné, ale nepasujú na 100%
Dobry den,
dakujeme,skoda ze ste nam nenapisal kde je problem.Bohuzial sablony si vyrabaju vyrobcovia a predajca na ich vyrobu nema dosah. -
- Dobrá komunikácia
- Žiadna
Reakcia obchodu AutoRohože.SK
Dakujeme a zelame krasne leto.
- dobrá cena
škoda ,že som iba dodatočne prečítal dodacie podmienky,preto som čakal dlhšie.
Reakcia obchodu AutoRohože.SK
Dakujem za hodnotenie a zelame pekne leto.
Pýtate sa na hodnotenie. Ale ja nemám čo hodnotiť , keďže mi tovar, ktorý som si objednal ešte 23.6.2012 doteraz nebol doručený. Ďakujem
Dobry den,
a my sa pytame preco ste neprevzal balik,ked si nieco objednate?Na mail ste neposlal ziadne zruzenie objednvaky.