Rýchle vybavenie. Doručenie ku dverám
Som spokojný s vybavením mojej objednávky od jej zadania až po doručenie.
Objednaný tovar došiel rozbalený a použitý...
Reakcia obchodu Autoobchod.sk
Vážený zákazník, mrzí nás Vaše hodnotenie, nakoľko Vám bol zaslaný nový, nerozbalený tovar.
Obal sa zvykne poškodiť aj pri preprave. Za nedorozumenia s Vašou objednávkou sa Vám ospravedlňujeme.
Prajeme všetko dobré.
Autoobchod -
- Som nad mieru spokojný.
Maximálne som spokojný.
Nebol som spokojný, nakoľko mi nebol tovar doručený a objednávku zrušili. Neponúkajte tovar na Vašej stránke, ktorý nedokážete vybaviť k spokojnosti zákazníka.
Reakcia obchodu Autoobchod.sk
Vážený zákazník, mrzí nás Vaše hodnotenie.
Objednávka Vám bola zrušená, pretože tovar, ktorý ste si u nás objednali bol posledným kusom na sklade a bol poškodený. Pochopiteľne sme Vašu objednávku nemohli vybaviť k Vašej spokojnosti, za čo sa Vám ospravedlňujeme.
O tejto skutočnosti sme Vás informovali e-mailom.
Ďakujeme za pochopenie.
- Rýchlosť
- Komunikácia, rýchlosť, kvalita.
Keď mám ohodnotiť vaš obchod tak by som mu dal 5-hviezdičiek. Na začiatku objednávky som nedopatrenim spravil chybu.Objednávku som vyplnil,ale nepotvrdil.Keď som u vás pátral po tovare,tak ste mi oznámili,že ste žiadnu objednávku neobdržali z mojej strany.Po tejto náprave mi dorazil tovar hneť na druhý deň.Deflektory som namontoval,ale okná na aute mi nezatvaralo.Tak som išiel do auto-servisu,že čo oni na to.Tam nastriekali na tesnenie silikonový olej,ale ani to nepomohlo.Deflektory mi odmontovali a skusili zavreť okna.Okná sa zavreli ,ale dosť z obtiažov.Na to mi oznámili,že je nutné vymeniť tesnenia na oknách,lebo rokmi su už stiahnuté.Následne mi oznámili sumu ktorá by stála za výmenu.Cena bola pre mňa privysoká a tak som to vzdal.Deflektory som zabalil a následne poslal k vám do obchodu.Po ich obdržaní ste mi obratom zaslali peniaze na môj učet.Zaroveň ďakujem autoobchodu a jeho personalu za porozumenie a vaš obchod som rozhodne nenavštívil posledný kráť a vrelo ho doporučujem aj ostatným. S pozdravom.
vždy všetko je v poriadku
Max spokojnost
Ďakujem bol som veľmi spokojný a vždy sa na vás odchod obratom ešte raz dalujem
Rýchle doručenie, výborná komunikácia
- Spolahlivost
- Rychlost
Tovar prišiel rýchlo, bez problémov. Odporúčam
Všetko prehľadné rýchle dorucenie
- Dlhe dodani
- Deklaruju kvalitu a takú haraburdu som nečakal
Mal som už roôzne autopoťahy alw takú mizeenú kvalitu som neočakával. Deklarovali super kvaliru na konkrétny typ vozidla no dodali univerzalne poťahy z polska s pofidérnej látky
Reakcia obchodu Autoobchod.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré nás nemilo prekvapilo.
Väčšinu auto poťahov máme skladom, na odoslanie ihned.
Vy ste si vybrali auto poťahy na objednávku s dobou dodania 7-10 dní, čo bolo uvedené v popise produktu na našej stránke, rovnako ako aj to, že poťahy sú univerzálne.
Ak nie ste spokojný s kvalitou tovaru, môžete využiť možnosť vrátenia do 14 dní podľa OP.
Ďakujeme za pochopenie.
Autoobchod -
- rýchlosť dodania, kvalitne zabalený tovar, tovar zodpovedal popisu a fotke.
- Rychlé doručenie tovaru
- obchod reagoval hned
je to ok
Objednana gumova vanicka nepasuje do objednaneho auta…?!!
Reakcia obchodu Autoobchod.sk
Vážený zákazník, ceníme si čas, ktorý ste venovali hodnoteniu nášho obchodu.
Mrzí nás, že vám tovar nesedí, ale je to z dôvodu, že ste si objednali vaničku nie presne podľa paramterov Vášho vozidla.
Veríme, že nabudúce to bude lepšie. Radi Vám s výberom správneho produktu pomôžeme.
Rýchle dodanie