- Dobra komunikacia
- Na strankach uvadzaju tovar dostupny, skutocnost je ze tovar uz dlho nemali, ak ho objednaju moze trvat aj rok az rok a pol nez pride na sklad!
- Dobré ceny a celkom prehľadná stránka.
- Ale čo z toho, keď sa aspoň voči mne obchodník správa ako mŕtvy chrobák.
Po objednaní tovaru, poslaní dotazu a poslaní e-mailu žiadna odozva. Mám pocit ani keby obcodník skrachoval a zabudol vypnúť svoju www stránku. Ešte že tovar nepotrebujem súrne.
- Výhodné ceny
..rychli nakup bez problemov.
- Super komunikace.Provedl jsem objednavku na to mi bolali aby se ujistili ze jsem si vybral spravne a hned jsme zjistili ze jsem si vybral spatnou autobaterii byla slaba pro muj vuz.
- Zrejme zadne.
Dloha doba dodani ,ale byli jsme v kontaktu kde jsme zjistili ze ceska posta nedorucila nic tak jsme po zjisteni provedli zmenu prepravce a pak uz dorazila tak jak jsme se domluvili.
- priehladnost
- ponuka tovar ktory nedokaze zohnat
cena tovaru
rychlost reakcie na objednavku
okamzita ponuka nahrady - moj pripad -
po jednani a skusani nakupovat autosuciastky cez 5 internet shopov som nahodou natrafil na autodiely-online.cz
Vyborna komunikacia, ziadne vyhovorky a zdrzania objednavky. Super ceny, rychle dodanie. do buducnosti sa na Vas urcite obratim.
S pozdravom -
- komunikácia a odbornosť
Jednoduché objednávanie
Dobré ceny
Rýchle dodanie tovaru
Odporúčam tento obchod ako spolahlivý -
- žiadne
- nedodany tovar a ziadne info o nom
neodporucam obchod, neprisiel mi tovar a ziadne info som o nom nedostal ... uz tu nikdy nic neodbjednam
- Cena, ochota, dodanie v rýchlom čase
- zatiaľ žiadne
- spolahlivost cenovo dostupný
- žiadne odporučam
spolahlivost a rýchlost - odporučam velmi!
- Dobrá komunikácia, pronktné riešenia vo forme náhrady podobnej kvality/ceny, cenové zľavy.
- Popracovať na web. stránke /poprípade aktualizácia E-shopu, viac orientovať na EU trh. Myslím tým možnosť voľby jazyka EN/DE/SK/CZ (inač v celku spokojnosť)
- Môžem len odporúčať.
Tento obchod vrelo odporúčam.
V prípade nejasností (píšte telefonujte informujte sa, upresnite si cenu ako aj dodanie) -
- bezkonkurenčné ceny
- sortiment
- ochota
Našiel som tento obchod len náhodou pri vyhľadávaní cez heureka.sk a možno by obchod potreboval väčšiu reklamu. Ja ho určite odporúčam.
- V mojom prípade menej ako polovičná cena oproti ND z autorizovaného servisu značky za ND totožnej kvality - aj vďaka výmennému programu prvovýrobcu (starý diel sa vracia).
- Zatiaľ neviem.
Veľmi ústretový prístup, seriózne jednanie, dôvera predajcu voči prvýkrát nakupujúcemu zákazníkovi.
- Nekomunikace, 2 tydny a zbozi nebylo dodano
Najit si jiny internetovy obchod