Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dobra komunikacia

• Na strankach uvadzaju tovar dostupny, skutocnost je ze tovar uz dlho nemali, ak ho objednaju moze trvat aj rok az rok a pol nez pride na sklad!

• Dobré ceny a celkom prehľadná stránka.
    • Ale čo z toho, keď sa aspoň voči mne obchodník správa ako mŕtvy chrobák.

Po objednaní tovaru, poslaní dotazu a poslaní e-mailu žiadna odozva. Mám pocit ani keby obcodník skrachoval a zabudol vypnúť svoju www stránku. Ešte že tovar nepotrebujem súrne.

• Výhodné ceny

..rychli nakup bez problemov.

• Super komunikace.Provedl jsem objednavku na to mi bolali aby se ujistili ze jsem si vybral spravne a hned jsme zjistili ze jsem si vybral spatnou autobaterii byla slaba pro muj vuz.
    • Zrejme zadne.

Dloha doba dodani ,ale byli jsme v kontaktu kde jsme zjistili ze ceska posta nedorucila nic tak jsme po zjisteni provedli zmenu prepravce a pak uz dorazila tak jak jsme se domluvili.

• priehladnost
    • ponuka tovar ktory nedokaze zohnat

cena tovaru
    rychlost reakcie na objednavku
    okamzita ponuka nahrady - moj pripad

po jednani a skusani nakupovat autosuciastky cez 5 internet shopov som nahodou natrafil na autodiely-online.cz
    Vyborna komunikacia, ziadne vyhovorky a zdrzania objednavky. Super ceny, rychle dodanie. do buducnosti sa na Vas urcite obratim.

• komunikácia a odbornosť

Jednoduché objednávanie
    Dobré ceny
    Rýchle dodanie tovaru
    Odporúčam tento obchod ako spolahlivý

• žiadne
    • nedodany tovar a ziadne info o nom

neodporucam obchod, neprisiel mi tovar a ziadne info som o nom nedostal ... uz tu nikdy nic neodbjednam

• Cena, ochota, dodanie v rýchlom čase
    • zatiaľ žiadne

• spolahlivost cenovo dostupný
    • žiadne odporučam

spolahlivost a rýchlost - odporučam velmi!

• Dobrá komunikácia, pronktné riešenia vo forme náhrady podobnej kvality/ceny, cenové zľavy.
    • Popracovať na web. stránke /poprípade aktualizácia E-shopu, viac orientovať na EU trh. Myslím tým možnosť voľby jazyka EN/DE/SK/CZ (inač v celku spokojnosť)
    • Môžem len odporúčať.

Tento obchod vrelo odporúčam.
    V prípade nejasností (píšte telefonujte informujte sa, upresnite si cenu ako aj dodanie)

• bezkonkurenčné ceny
    • sortiment
    • ochota

Našiel som tento obchod len náhodou pri vyhľadávaní cez heureka.sk a možno by obchod potreboval väčšiu reklamu. Ja ho určite odporúčam.

• V mojom prípade menej ako polovičná cena oproti ND z autorizovaného servisu značky za ND totožnej kvality - aj vďaka výmennému programu prvovýrobcu (starý diel sa vracia).
    • Zatiaľ neviem.

Veľmi ústretový prístup, seriózne jednanie, dôvera predajcu voči prvýkrát nakupujúcemu zákazníkovi.

• Nekomunikace, 2 tydny a zbozi nebylo dodano

Najit si jiny internetovy obchod