- Prehľadnosť
- Nedostatočná komunikácia
Obchod ponúka to čo nemá, že cenu im vygenerovalo omylom.... to môžu hovoriť niekomu inému. Tiež mám eschop. Tomuto obchodu sa nabudúce vyhnem kilometrovým oblúkom
- Tovar mi zatiaľ neprišiel a ani žiadne vyjadrenie že prečo
- dorucenie na eshope 3-7dni dnes je to 10ty den objednavku stale nemam. Dovolat sa do firmy trvalo dva dni
Povazujem za vrcholne neprofesionalne ak obchod urobi chybu v cene takeho rozmeru ze rozdiel v cene je niekolko stovak eur. A oznam o zruseni objednavky neobsahuje vysvetlenie ale to pride nasledne druhym emailom ktory postovy klient vyhodnoti ako spam. Takato skolkarska chyba si zasluzi osobny telefonat nie pofiderny email a naslednu odpoved na moj dotaz "porite si druhy email".... Hanba... Dakujem... Nakupujem u profesionalov a to vy nie ste. Takze uz nikdy viac
Nemám čo hodnotiť.Tovar mi ešte neprišiel ani po dvoch týždňoch!
- rychle zrusenie objednavky a nasledne vratenie penazi
neboli ani schopny sa ozvat za tyzden, ze dany tovar nemaju. pokial im clovek nezavola, vyhovorka, ze maju toho vela a este riesia objednavky z decembra, koho to zaujima?
Objednané 03.01.2025 a dnes je 15.01 2025 dodnes nedoručené bez reakcie obchodu .Tovar bol zaplatený dopredu
Tovar prišiel neskoro, lebo ho nemali skladom,aj keď písané bolo, že skladom je. Nakoniec poslali tovar ktorý som si neobjednal a navyše poškodený.
A komunikácia na bode mrazu -
- Niektoré produkty,ktoré ponúkajú si môžem aj ja objednať u externého dodávateľa
Dlhá veľmi dlhá dodacia lehota som nespokojný aj s komunikáciou a prístupom a už nikdy si nič od tejto firmy neobjednám,určite neodporúčam nikomu.
Objednaný Plynovy kotol bol poškodený, samozrejme reklamáciu neuznali
- Nevhodne vybavené vrátenie tovaru.
Tovar prišiel poškodený,zle zabalený,pri vrátení obviňujú zákazníka,že tovar poškodil svojou nedbanlivosťou a nevrátili celú sumu za tovar.Katasrofa. Vôbec
nikomu neodporúčam u nich nakupovať. -
Objednávka mala byť dodaná medzi 5 až 7 dní po 7 pracovných dňoch som kontaktoval predajcu a ten mi prisľúbil že najbližších dňoch dorazí nedorazila ani do 12 pracovných dní zrušil som objednávku nechápem prečo firmy ponúkajú veci ktoré nemajú skladom a nevedia ani zabezpečiť neodporúčam tohto predajcu
- Do dnešného dňa 4.11 mi tovar ešte nedorazil.
- Tovar mi prišiel poškodený a mal obsahovať skrutky na montáž ktoré boli doslova nasypané v krabici s tovarom.
Ani obraz ani zvuk....Po-Ut-Str-Štv- nič
Aká spokojnosť tu môže byť ? -
- Ceny ako v Poľsku
- Nekorektný prístup
- Tovar nechodí načas, v mojom prípade vôbec
- Neochota informovať zákazníka
- Zavádzanie zákazníka
- Nedá sa na nich spoľahnúť (potom som objednal z Poľska a na druhý den mi to Poliak večerom doručil)
Čistý amaterizmus. Uz rozumiem a chápem valnu väčšinu kúrenárov, vodárov, atď., preco nakupuju v OBI. Majú to hneď a nečakajú jak čiráci na kokotov, kým sa spamätajú
- čakám na doručenie, neviem čo sa deje, nik mi nedal nič vedieť, čo je s objednávkou.
Nikdy by som už nechcel a týmto obchodom prísť do akéhokoľvek kontaktu. Tovar mi ani skoro po mesiaci nedodali a nemali ani snahu ma kontaktovať.
na stránke tovar skladom, po týždni po zadaní objednávky mi volali, že radiátor bude o 60 dní ..... veľmi proptne