SW som kúpil v nedeľu večer, v pondelok o 9:45 som obdržal licenčný kľúč, takže maximálna spokojnosť s promptným vybavením objednávky.
- Dlhodobo výhodná cena ESET Family Security Pack (výrazne lacnejšie ako priamo v ESET e-shope)
- Bezstarostné obnovenie licencie - po zaplatení objednávky všetko vybavil predajca (nemusel som ani zadávať číslo licencie)
- Pri kúpe novej licencie ESET Family Pack mi ju hneď aktivovali (ja som očakával, že mi mailom pošlú nové licenčné číslo). Tým sa stalo to, že sa mi 29 dní prekrývala stará licencia s novou - takže som vlastne 1 mesiac zaplatil 2-krát.
S obchodom som spokojný, uvedený softvér som tu už kúpil viackrát. Nabudúce si však musím lepšie postrážiť, či kúpim predĺženie, alebo novú licenciu.
- Rychle jednanie, ako deklarovane
- rýchlo a efektívne vyriešená objednávka
- ústretový a šikovný personál
- výhodná cena
- nemožnosť platiť kartou
- manuálne predĺženie licencie, cez víkend nepracujú
super cena, stačí pri objednávke napísať do poznámky licenčný kľúč, zaplatiť a predĺžia to do pár dní
- Tovar bol podľa Heureky najlacnejši.
- Nezistil som nevýhodu obchodu.
Kúpil som licenciu na ESET, ktorá mi prišla na 3. deň. Bolo by dobré, keby to šlo vybaviť rýchlejšie o 1 deň.
- dobré ceny
- rýchla komunikácia
Fajn, reagujú na mail, tak to má byť
- Licencia na software bola zaslaná e-mailom hneď deň po odoslaní platby bez poštovného
- Popis produktu na stránke bol prehľadný a jasný
- Objednal som si, tovar prisiel na treti den.. dakujem
- Vzhľadom na to že bolo pred sviatkami , tak veľmi rýchle obnovenie predlženia licencie ESETu. Bez zbytočného čakania.
ďakujem za rýchlu odpoveď a dodanie.
Všetko prebehlo k spokojnosti.
- vyborna akcia
- rychle dorucenie
- Dobrá komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.
- lacnejšie podstatne ako priamo na oficiálnej stránke "výrobcu"
- doručenie mailom v deň objednávky (nedeľa)
Rýchlosť vybavenia
- Rychle vybavenie
- Dobra komunikacia
Nakup prebehol bez problemov, po uhrade na dalsi den prebehli procesy kotre boli zakupene a na treti den som uz mal aktivovanu licenciu.
- dobre ceny
- rychle vybavenie
- nema
- Pohotové, bez problémov.