• Výborná rýchlosť doručenia
    • Všetko bez problemov⁷

odporucam obchod, spravil som uz viacej objednavok a vzdy so mnou pekne komunikovali

Všetko ok.

• rýchlosť vybavenia objednávky
    • komunikácia

• Rychle dodanie aj super komunikacia

Objednaval som nahradnu klavesnicu do notebooku. Tovar prisiel ale pravdepodobne bol vadny kus. Napisal som predajcovi a nasledne som dostal pozitivnu odpoved ze mi poslu novu klavesnicu ako nahradu. Tato uz bola v poriadku takze celkovu spokojnost so sluzbami hodnotim ako velmi kladnu.

Na stránke bol zverejnený tovar ako dostupný. Keď som si ho objednal prišiel potvrdzujúci mail a následne informácia kde sa mi ospravedlňujú že tovar im spoločnosť asus nedodala, ale pokiaľ mám záujem tak objednajú tovar a dotácia lehota je 6 týždňov. Odpísal som že v poriadku a opätovne prišiel mail že sa mi ospravedlňujú ale asus im tovar už nedodá lebo už zrušili výrobu.

Vážený pán Peter,
    Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za vzniknutú situácia, ktorá nás veľmi mrzí.
    Žiaľ, mali sme chybu na e-shope, a Asus nám po 2 dňoch zrušil objednávku, ako ste písali.

• Skvelý obchod
    • Super ceny

• Veľkosť ponuky
    • Ceny
    • Rýchlosť dodania
    • Komunikácia

Dokážu pozháňať čokoľvek, vždy ochotní. Vysoka kvalita dielov, obyvkle originály, odporúčám!

• Spoľahlivý predajca, rýchle dodanie, zvčajne tu vždy nájdem to čo inde nemajú.

Super dodávateľ nie je čo vytknúť spokojnosť.

Rýchla promptná komunikácia aj odoslanie tovaru. Vrelo odporúčam!

Vraví sa, že predajcu poznáš vtedy, keď nastane nejaký problém so zakúpeným tovarom s jeho vrátením alebo reklamáciou. Chcel by som vysoko kladne hodnotiť eshop www.atechparts.sk z pohľadu komunikácie a prístupu k zákazníkom. Tovar, ktorý som si objednal bol jednoducho chybný od výrobcu a rozhodol som sa ho vrátiť a odstúpiť od zmluvy do 14 dní. Na druhý deň po zistení závady som tovar zabalil a poslal späť do obchodu. Komunikácia zo strany predajcu po doručení im späť vráteného tovaru bola vysoko profesionálna. Tovar prevzali späť bez výhrad a finančné prostriedky mi poukázali na účet. Mal som smolu na chybný výrobok, ale vysoko oceňujem ich prístup a ich eshop doporučujem, bez výhrad.

• skvelá cena notebooku
    • reálne fotky, nafotené chybičky notebooku detailne
    • výstavný kus, ale vedel som, do čoho idem, všetko funguje, neprekáža mi to v podstate..

• pridali mi zdarma aj SK polepky :)

• Tovar mi bol doručený na druhý pracovný deň

• Odesílání zboží i do ČR
    • Skladem těžce dostupné zboží
    • Široký sortiment zboží
    • Rychlá komunikace i o víkendu

Sháněl jsem chladič k mému notebooku a snad na tomto jediném eshopu byl skladem za celkem solidní cenu.
    Výborná komunikace s obchodem a rychlé doručení zboží. Doporučuji :) .

• Komunikácia
    • Cena
    • Dodanie
    • Rozsah sortimentu
    • Pozháňajú všetko

Veľa produktov skladom, ak niečo nie je na eshope, dokážu to objednať, niekedy to trvá dlhšie no za tie ceny sa oplatí počkať. Komunikácia zo strany eshopu na 1, všetko riešené v prospech záazníka. Určite odporúčam.

• Zakoupené zboží a to konkrétně "Ventilátor pro ASUS TUF 6 FX505 FX505G FX505GE FX505GD" prokluzuje a vydává nepříjemný zvuk podobný kuchyňskému mixéru.

Reakcia obchodu www.atechparts.sk

Dobrý deň, Ospravedlňujeme sa za chybu výrobku. Vyriešili sme to znovu odoslaním nového dielu. Podľa odpovede na email je už všetko v poriadku. ;)

ok

• rychlost vybanenia objednavky
    • super ceny
    • dobra komunikacia

• Dostupnost dielov
    • dobre ceny
    • perfektny zakaznicky servis

Reakcia obchodu www.atechparts.sk

Ďakujeme Maroš za dobré hodnotenie. :)