rýchla reakcia

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi!

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete.

• Tovar vyzerá celkom kvalitne
    • Ja neviem, že aké množstvo spotrebného tovaru má firma, ale podľa mňa keď niečo ponúkajú vo veľkom, tak mohli mať z toho viac kusov. Bohužiaľ väčšinu z toho čo som chcela už nemali.
    • Nemôžem firmu vôbec odporúčať, lebo také strašné balenie čo oni robia ešte som nevidela. Veci jednoducho dávajú do sáčku bez ochranného balenia a ani nemyslia na to, že sa môžu rozbiť. A ešte v takej forme, že sáčok ani nie je úplne zavretý a môže z toho kľudne hocikto vybrať hocičo! Ja som kvôli tomu dostala rozbitý tovar...

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Budeme radi, ak nám napíšete, ktorý tovar bol rozbitý. Reklamáciu Vam radi vybavíme. Kontaktujte, prosím, našu zákaznícku linku alebo pošlite email na [email protected].

Ďakujemeza pochopenie.

• Rychlost a kvalita tovaru

Jana z Astoreo

Velmi zla skusenost. Astoreo customer support nereguje na zakaznika. Formular dobre nefunguje. Prisla mi zla fakturacna adresa. Na poziadavku o zmene nikto nereaguje. Tovar som chcela vratit,nedostavam reakciu od supportu.

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme za komentár. Veľmi ma mrzí Vaša nespokojnosť. Vašu objednávku som preverila. Adresa súhlasí podľa toho, ako ste si ju pri objednávke zadala. U Vašej registrácie neevidujeme žiadnu požiadavku. Neviem, či ste náhodou neodpovedala na automatický email o potvrdení objednávky. Ak si prajete úpravu faktúry, kontaktujte nás, prosím, na email [email protected]. Vašu požiadavku radi vybavíme.

rýchle dodanie tovaru

• Rýchlosť

Jana z Astoreo

veľký výpredaj mi bolo oznámené, bohužiaľ keď som si objednaval on-line tovar na dobierku cez Vašu internetovú web stránku, chýbalo tam označenie ,že tovar je úplne vypredaný červenou farbou a všetko bolo vyznačene zelenou farbou,že je dostupný tovar , potom sklamanie z vašej strany

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme za komentár. Je mi lúto, že sa na Vás už tovar nedostal. Pokiaľ dojde k vypredaniu tovaru počas spracovania objednávky, posielame Vám info na email, hneď ako to zistíme. Našu ponuku neustále aktualizujeme. Budeme radi, ak si vyberiete iný tovar z našej bohatej ponuky.

• .

Jana z Astoreo

Rýchle dodanie, precízne balenie, korektná komunikácia.

Jana z Astoreo

pri objednávke cedníka s misou, my bol doručený len samotný cedník o mise ani chýru ani slychu

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme za komentár. Veľmi sa ospravedlňujeme za chýbajúcu misku. Vašu reklamáciu sme posunuli na reklamačné oddelenie na dorieřenie. Verím, že misku čoskoro dostanete.

Jana z Astoreo

Žiadne info o tovare. Stále objednávka neprišla, ani neviem v akom je stave. Objednané pred 6 dňami.

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme za komentár. Info o registrácii objednávky sme Vám dňa 28.11. poslali na Váš email. V tejto chvíli Vašu objednávku balíme. Akonáhle bude odoslaná, pošleme Vám opäť info na email. Verte, že pre rýchle vybavenie objednávok robíme maximum.

Jana z Astoreo

• len packeta, absolutne nevyhovuje

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za hodnotenie.Okrem packety si ako doručovateľa môžete vybrat Slovenskú poštu alebo GLS. Stačí vybraného prepravcu zaškrtnúť pri objednávke. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

• Veľké množstvo tovaru.
    • Prijateľné ceny.
    • Tovar zo zahraničia.

Dobrý obchod.Odporúčam.

Kvalitný tovar,rýchle doručenie.

• Blizko

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za priaznivú recenziu. Sme veľmi radi, že sme splnili vaše očakávania.

Jana z Astoreo

• ryhle odoslanie, vyrobky zodpovedali foto

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti.

• zatiaľ spokojnosť
    • žiadna

• Slovenská pošta doručovateľ otras

Reakcia obchodu ASTOREO

ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s naším dopravným partnerom.V ponuke máme aj iné možnosti doručenia, nabudúce si môžete vybrať napríklad packetu alebo GLS.