- Ochota vnutit jiné pneu,než si objednáte!
- Nic jsem neutratil.
- Pošlou Vám na dobírku i to co jste si neobjednali.
Nikdy více.
Na stránke majú uvedené, že rok výroby je 2025 a boli mi dodané pneumatiky roku výroby 2024, ak keď som ich žiadal o rok výroby 2025.
Dobrý deň
na základe Vašej recenzie sme zistili pochybenie v sklade.
Ponúkli sme Vám finančnú kompenzáciu, ktorú ste prijali.
ďakujeme za recenziu
S pozdravom Tím Asteel -
Dodali mi 2 pneu z r 2023 a 2 pneu z r 2024.
Dobrý deň
Vašu objednávku evidujeme ako stornovanú, nevydodanú.
Asi ste túto recenziu chceli dať inému shopu, odkiaľ Vám tie pneumatiky reálne prišli
tím Asteel -
- Rýchle vybavenie objednanie
- Nedotiahnute skrutky
Po výmene pneumatík, v servise mi dali podpísať papier že nie sú zodpovedný za doťiahnutie skrutiek. Za príplatok Vám ich dotiahnú. Chápem že sa chránia lebo po jazde sa môžu trochu uvolniť. Na druhý deň od výmeny počujem rachot z nápravy. Na jednom kolese bola dotiahnutá iba jedna skrutka, ostatné voľné. Teraz musim meniť aj štifty so zodretými závitmi.
Dobrý deň
situáciu som preveril. Upozornili sme Vás,aby ste si dali do poriadku vozidlo, pretože že jeden štift ste mali úplne strhaný a nedala sa naskrutkovať matica + na ďalší štift sa matica skrutkovala veľmi ťažko, tiež už bol poškodený.
Nevyžadujeme žiadne doplatky za doťahovanie skrutiek. Práveže vyzývame klientov, aby po pár ubehnutých km prišli na bezplatné prekontrolovanie utiahnutia.
S pozdravom tím A STEEL -
Objednal som si v tomto obchde pneu, lebo GARANTOVALI DOT 2024 (rok vyroby pneu) za priplatok oproti inemu roku vyroby, ale dorucili mi pneu STARSIE ako som si objednal.
naozaj nastalo pochybenie
na základe tejto recenzie sme Vás kontaktovali a doriešili záležitosť dúfame k Vašej spokojnosti
S pozdravom Tím A STEEL -
- Dobre spracovaný eshop
- Výhodné ceny
Dobré ceny, aj keď odporúčam kupovať v predstihu (napríklad zimné už v lete) kedy sú nižšie ceny. Dobre a informačne bohato spracovaný e-shop, vrátane info o roku výroby pneumatiky. Doručenie bezproblémové, nakupoval som tu už viackrát.
Minulý rok mi zabudli dať na koleso jednu skrutku. Tento rok mi zasvinili nové pneumatiky skoro do polovice výšky tým klzkým sajrajtom. Pneumatiky boli podhustené, dofúkol som si to sám. Zato skrutky boli príliš dotiahnuté, tie som si potom tiež dotiahol na nižší krútiaci moment.
Dobrý deň
Vaše tvrdenia sme overili - kolesá sme dotiahli momentovým kľúčom. Nové pneumatiky sme nafúkali. Už nezistíme na aký tlak. Aby sa pneumatika neroztrhla, maže sa pri obúvaní. Ak sme ju zamazali nevhodne, za to sa ospravedlňujeme
ďakujeme za recenziu -
- strašné ceny za prezutie, cca 100 eur za 18tky nizkoprofilove..
Dobrý deň
cenník služieb máme oficiálne zverejnený na predajni aj na webe
ďakujeme za recenziu -
Nespokojnosť s prístupom a neochotou zamestnankyne. Potom čo som si priplatil za najdrahšiu variantu 3 pneumatík, mi pani v tej istej cene chcela predať variantu 1. Keď som sa jej snažil vysvetliť ze si nekúpim predsa v cene varianty 3 pneumatiky varianty 1 a ze si teda počkám na novšie, tak mi povedala, ze oni vraj nevedia s akým dátumom výroby im pneumatiky dôjdu a nebudú kvôli mne platiť poštovné. Potom mi navrhla stornovanie objednávky.
Dobrý deň
preverili sme situáciu. Asi nám ostáva len skoštatovať, že došlo k neporozumeniu medzi predajkyňou a Vami.
Ospravedlňujeme sa, ak bola komunikácia nezrozumiteľná -
- Tovar som objednal a po 2 týždňoch mi pneumatiky neprišli, žiadne odpoveď z obchodu
Dobrý deň
pneumatiky sme Vám dodali do 24 hodín.
ďakujeme za recenziu -
Dodacia doba nebola dodrzana, tovar stale nemam.
Dobrý deň
dodacia doba sa o pár dní predĺžila, za čo sa ospravedlňujeme
Tím asteel.sk -
- Vsetko drahe
Dobrý deň
objednali ste si pneumatiku cez náš eshop. Vybavili sme ju. Nedošlo k žiadnemu navýšeniu ceny z našej strany.
- Poplatok za osobný odber
Bol som naraz po dve objednávky pneumatík osobne a pri oboch si naúčtovali poplatok 1€ za osobný odber. Wtf? To už rovno môžu dať na vchod turnikety na mince…
Dobrý deň
poplatok ste akceptovali pri vytvorení objednávky
ďakujeme za recenziu -
Pneumatiky som nekúpil, pretože napriek tomu, že boli uvádzané na stránke dodávateľa, že sú na sklade a budú doručené do 4 dní, tak v deň doručenia som sa dozvedel, že u dodávateľa majú neporiadok v evidencii a tieto pneu vôbec nemajú.
Dobrý deň
žiaľ v tomto prípade nám výrobca deklaroval, že pneumatiky má na sklade, ale nakoniec nám ich nedodal a posunul dodanie o týždeň. Na pneu ste už nechceli čakať, tak ste objednávku stornoval.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Ďakujeme za recenziu -
- Minule mi zabudli dotiahnuť skrutky na kolese, teraz mi zabudli naložiť letné pneu do auta.
- Drahy pneuservis a nezodpovední pracovníci, nikdy viac.
katastrofalny dovoz tovaru
- Pracovníci sú milí ochotní ak treba poradia s čímkoľvek.Mám na mysli tých ktorí vykonávajú hrubú prácu pri výmenách pneu a pod.
- Nevymenia vám olej v motore ak si olej a filter kúpite sám!
- Škoda takejto neprofesionality!
- Žiadna ochota od pracovníkov o poschodie vyššie. Žiadna snaha o ústretovosť a vyriešenie problému k obojstrannej spokojnosti napr: pri tej výmene oleja v motore! A nechajú vás odísť a vraj všetko robia pre spokojnosť zákazníka!
Dobrý deň
ďakujeme za reakciu. Áno, je to tak. Akékoľvek diely prinesené zákazníkom nemontujeme. Častokrát nie sú správne a sú s tým spojené prestoje a komplikácie. Na základy mnohých takých skúseností máme pravidlo, že žiadne diely prinesené zákazníkom nemontujeme. -
- Tovar - všetko OK
- Realne dodanie 12 dni od objednavky namiesto deklarovanych 4 prac.dni na stranke produktu v eshope.
Dobrý deň
objednal ste si variant tovaru s dodaním do 9 prac dní. Túto lehotu sme dodržali
S pozdravom tím ASTEEL -
Tretotriedna kvalita vyrobku....
Dobrý deň
Tovar sme Vám nedodali, objednávka bola stornovaná.
Tím Asteel -
Na stránke uvádzali ze majú pneu skladom. Ked som si objednal 1 ks , zdelili mi , ze pneu musia objednať z centrálneho skladu, ale musím si objednať 4 ks, lebo majú 4 ks posledné a potom by im 3 ks zostali, takze mi 1 ks nepredajú.
Dobrý deň
žiaľ, náš dodávateľ nechcel rozdeliť sadu, pretože pneumatiky sa už nevyrábajú. Mrzí nás to ,ale občas sa takto dodávatelia zachovajú.