- Spolahlivost a dobry pristup k zakaznikom
spolahlivost
- Vyber
- Ceny
- Sluzby
- Rychlost
- rýchle doručenie
- DOT prišiel podľa želania - SPOKOJNOSŤ
Vážený zákazník,
ďakujeme za skvelé hodnotenie a vašu spokojnosť s našimi službami. Teší nás, že doručenie prebehlo rýchlo a že DOT pneumatík zodpovedal vašim požiadavkám. Vaša dôvera nás veľmi teší a budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce.
- Spoľahlivý a korektný dodávateľ
Doručenie do 24 hodín,
Vážený zákazník,
ďakujeme vám za výborné hodnotenie a milé slová. Veľmi nás teší, že ste spokojný s našou spoľahlivosťou a rýchlym doručením. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce.
- Cena na internete je iná ako skutočnosť rozdiel 7eur na jednu pneumatiku
- Prišiel som aj skôr a hneď mi pán išiel meniť pneumatiky, plus mi isti deň spravil kontrolu geometrie. Odporucam
- Nema
Vsetko v poriadku
Vážený zákazník,
ďakujeme za vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že ste ocenili rýchlosť a ústretový prístup nášho personálu, ako aj vykonanie geometrie v ten istý deň. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a že nás odporúčate – veľmi si to vážime.
Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu návštevu!
Tím ARSpneu -
Nákup prebehol v pohode akurát som dostával informácie o doručení najprv prostredníctvom DPD, potom GLS a nakoniec to doručila tretia spoločnosť. Teda sledovanie zásielky takmer žiadne. Ale vzhľadom na to, že doprava bola zadarmo tak rešpektujem :)
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoju skúsenosť s nákupom. Teší nás, že celkový priebeh objednávky hodnotíte pozitívne.
Mrzí nás však nejasnosť ohľadom sledovania zásielky a zmien dopravcov. Váš postreh si berieme k srdcu a budeme sa snažiť zlepšiť komunikáciu v rámci doručovania, aby bol priebeh v budúcnosti prehľadnejší.
Sme radi, že ste ocenili dopravu zdarma, a veríme, že nám aj nabudúce zachováte priazeň.
- Ochota, ustretovost
Vážený zákazník,
ďakujeme za vaše hodnotenie. Veľmi si vážime, že ste ocenili ochotu a ústretovosť nášho tímu.
Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!
Tím ARSpneu -
- tovar doručený na druhý deň.
super rýchle dodanie pneu.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a že Vám boli pneumatiky doručené už nasledujúci deň. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Veľmi dobrý personál
ProfesionalitaReakcia obchodu ARSPNEU.SK
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie. Veľmi si vážime pochvalu nášho personálu a ocenenie profesionality. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Rýchle vybavenie
- Profesionálny prístup
Išiel som len na prezutie pneumatík, pred vyvážením pneu na diskoch umyli čo je super. Prišiel som tam aj s kolesom na ktorom som mal defekt, nečakal som že to urobia hneď ale opravili aj to na počkanie.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a podrobnú spätnú väzbu. Veľmi si vážime, že ste ocenili rýchle vybavenie, profesionálny prístup a nadštandardné služby ako umytie diskov pred vyvážením či okamžitú opravu defektu. Sme radi, že sme mohli splniť Vaše očakávania, a veríme, že nás v budúcnosti opäť navštívite.
Rýchlosť, spoľahlivosť
Vážený zákazník,
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše pozitívne hodnotenie. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s rýchlosťou aj kvalitou našich služieb. Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Vsetko bolo dobre
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný – tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Tím ARSpenu.sk -
objednával som prvýkrát v tomto eshope a za mňa veľká spokojnosť, objednávka vybavená rýchlo aj s doručením
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste si pre svoju objednávku vybrali práve náš e-shop. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s rýchlym vybavením aj doručením. Veríme, že nás opäť navštívite a budeme sa môcť postarať o ďalšiu bezproblémovú objednávku.
Tím ARSpneu.sk -
- Vyváženie kolies bolo urobené dobre. Vibracie volantu prestali.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že ste spokojný s kvalitou vyváženia kolies a že sa problém s vibráciami volantu úspešne vyriešil. Sme radi, že sme Vám mohli pomôcť.
Tím ARSpneu.sk -
- Veľmi vysoká cena, posnažím sa pozrieť po iných servisoch.
Všetko fajn, ale veľmi vysoká cena.
Veľká výhoda, že si termín môžete vopred naplánovať online. Už ma čakali a práca prebehla rýchlo a (dúfam) spoľahlivo.
Vážená zákazníčka,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že ste ocenili možnosť online rezervácie termínu. Naším cieľom je, aby bol celý proces čo najjednoduchší a najefektívnejší pre našich zákazníkov. Teší nás, že práca prebehla rýchlo a veríme, že budete so službami spokojná aj v budúcnosti.
Ak budete potrebovať akúkoľvek ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať.
- Profesionalita, rýchlosť, komunikácia
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste ocenili našu profesionalitu, rýchlosť a komunikáciu. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a tešíme sa, že sme splnili Vaše očakávania.
Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek ďalšie požiadavky, neváhajte sa na nás obrátiť.
Profesionálny prístup
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu! Teší nás, že ste ocenili náš profesionálny prístup. Sme vždy pripravení poskytnúť našim zákazníkom najlepšiu možnú službu a kvalitné produkty.
Radi Vás opäť privítame a pomôžeme s čímkoľvek, čo budete potrebovať.
Tím ARSpneu.sk -
dobry obchod s pneu a ceny ale komunikacia s kurierskou spolocnostou SDS cez ktoru posielaju otrasna…
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť. Veľmi si vážime Vaše pozitívne hodnotenie nášho obchodu a cien. Mrzí nás však, že komunikácia s kuriérskou spoločnosťou SDS nenaplnila Vaše očakávania.
Vašu spätnú väzbu berieme vážne a postúpime ju dopravcovi. Zároveň budeme hľadať spôsoby, ako zlepšiť doručovací proces, aby bola celková spokojnosť čo najvyššia.
Ďakujeme za dôveru a veríme, že nám v budúcnosti dáte opäť šancu.
Tím ARSpneu.sk