Hodinky by po nabití mali vydržať cca 6 dní a moje treba nabíjať každých 24 hodín! A veľké sklamanie, je tam veľa možností a športov, ale cvičenie vo fitku, tam chýba!
Reakcia obchodu ARMODD.SK
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
Co se týče výdrže baterie, zde vždy záleží na způsobu používání hodinek. Pokud požadujete, aby hodinky vydržely nabité delší dobu, je možné vypnout některé notifikace aplikací, spořič displeje, případně snížit jas displeje nebo čas rozsvícení displeje.
V případě aktivního celodenního používání a v případě, že jsou zapnutá všechna oznámení, se mohou hodinky vybít i během jednoho dne.
V případě nespokojenosti s hodinkami, máte možnost odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od obdržení zásilky. Kontaktujte naše kolegy na [email protected] a vše s Vámi vyřeší k Vaší spokojenosti.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
- Ziadna komunikácia, človek má pocit, že obchod je virtuálny, telefón podľa webu dočasne nefunkčný
Tovar nefungčný a nexistuje žiadna zákaznícka podpora. Včera večer 3. deň prišiel email, aby som robil video o tom, že display nefunguje.
Reakcia obchodu ARMODD.SK
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
Dle prověření, se Vám kolegové vždy ozvali do 24 hodin od doručení Vaší zprávy. Za nás je tedy postup v pořádku.
V případě, že kolegové požadují zaslat video či více informací o nefunkčnosti, je potřeba jim odpovědět, aby závadu prověřili a případně s Vámi vyřídili reklamaci/výměnu zboží. Za způsobené komplikace se omlouváme.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
3.11 som zaplatila za tovar, a do dnešného dňa mi nebol doručený, ani neodpovedajú na mail.
děkujeme Vám za recenzi.
Kontaktovala jste nás 10.11.2023 a v tentýž den Vám kolegyně na email odpovídala a podala veškeré informace ohledně objednávky.
Vaše platba k nám přišla bohužel později, proto nebylo možné Vaši objednávku odeslat ihned.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
hodinky sa mi cez doporucenu aplikaciu nedari sparovat s telefonom huawei nejde telefonovat tiez pocasie a ine funkcie
děkujeme Vám za recenzi.
Je to o způsobu párování a nastavení veškerých povolení přímo v telefonu. Předpokládám, že vlastníte Android telefon. Kontaktujte prosím kolegy na [email protected], zašlete jim typ telefonu, hodinek a verzi Bluetooth Vašeho telefonu.
Rádi Vám zašlou návod na spárování včetně povolení.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
* nabíjanie oproti iným modelom je nepraktické adapter nabíjačky pri najmenšom pohybe skĺzne z hodiniek
* kovový náramok sa neprakticky upevňuje na ruku
* najväčší problém - malá výdrž batérie, pri zapnutí TF na hodinkách- prakticky denne musím dobíjať, najradšej by som tovar vrátil a kúpil drahší model, kde sa nevyskytujú tieto nedostatkyReakcia obchodu ARMODD.SK
děkujeme Vám za recenzi.
V případě nespokojenosti máte právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zásilky, obraťte se na naše kolegy na [email protected] a rádi s Vám vše vyřídí k Vaší plné spokojenosti.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Obchod je dobry, tovar mi dorazil rychlo a v poriadku.
Reakcia obchodu ARMODD.SK
velice Vám děkujeme za pozitivní hodnocení Vaší objednávky.
Jsme rádi, že jste s hodinkami spokojená a věříme, že budete i nadále.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Tovar bol síce dodaný ale nie tak ako stalo v objednávke. Pri pokuse o info a reklamácii po telefóne, sa nedovoľte.
děkujeme za Vaši recenzi.
Omlouváme se, ale telefonní linka je dočasně nedostupná a tuto informaci také uvádíme na našich stránkách.
Bohužel neevidujeme u Vaší objednávky žádnou reklamaci ani emailovou komunikaci.
Ozvěte se nám na email [email protected] abychom záležitost prověřili.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Silikónové remienok bol čierny kožený, nie kovový
děkujeme za Vaši recenzi.
Objednal jste si hodinky s koženým páskem. Součástí balení je silikonový řemínek.
Za nás byla tedy objednávka doručena v pořádku.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Nezvládnutá logistika: dodanie tovaru.
děkujeme za Vaši recenzi.
Velice se omlouváme za zatím nedoručenou objednávku.
Bohužel jsme obdrželi informaci od Zásilkovny, že se zásilky z tohoto dne ztratily a již řešíme nápravu.
Reklamaci jsme u společnosti podali a nyní budeme postupně doposílat objednávky znovu.
Uděláme vše pro to, abychom objednávku doručili co nejdříve. Kolegyně Vás již kontaktovala.
- Nekomunikativnosť
Asi po cca 9 mesiacoch mi uplne odisli Smart hodinky. Posielal som email kde to mam poslat a postupovat s reklamaciou. Nikto somnou od vtedy nekomunikuje.
děkujeme za Vaši recenzi.
Za komplikace s hodinkami se omlouváme.
Kolegové o víkendu bohužel nepracují a záležitost s Vámi následující pracovní den dořešila kolegyně.
Věřím, že je nyní vše v pořádku.
Dlhe dodanie tovaru
děkujeme za Vaši recenzi.
14.8. byla Vámi vytvořená objednávka a 15.8. byla odeslána na Vaši adresu. 17.8. jste zásilku odmítl. Na našich stránkách uvádíme dobu doručení se společností GLS 2-3 dny. Za nás tedy podmínky byly dodrženy.
Žiaľ 8 informácie údajne pri objednávaní sa ukázali nepravdivé
ĽutujemReakcia obchodu ARMODD.SK
děkujeme za Vaši recenzi.
PayPal měl nejspíš výpadek a tak nedošlo k zaplacení objednávky a spadnutí platební brány. Za komplikace se omlouváme, avšak jsme Vám zaslali email s nabídkou jiné platby.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Die Ware wurde mir defekt geliefert ,das Glas hat sich beim laufen vom Gehäuse gelöst
Guten Tag,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Sollten Sie Probleme mit Ihrer Uhr haben, wenden Sie sich bitte an unsere Kollegen unter [email protected], sie werden die Angelegenheit zu Ihrer vollsten Zufriedenheit lösen.
Einen schönen Tag noch. Sabina für das ARMODD.SK-Team -
Nespokojnosť s výrobkom.Prestali fungovať po niekoľkých dňoch používania.Nikdy viac si nekúpim hodinky Armodd.
Neodporúčam tento produkt.Reakcia obchodu ARMODD.SK
děkujeme za Vaši recenzi.
S lítostí Vám musím sdělit, že u produktu, který vlastníte, uvádíme v návodu informace, že nedoporučujeme s hodinkami styk s vodou ve smyslu změny atmosférického tlaku - sprchování, plavání, vířivka, pára, sauna apod.
V tomto případě se tedy jedná o vědomé užívání produktu v rozporu s doporučeními výrobce uvedenými v návodu k použití.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Som veľmi sklamaná a bohužiaľ vaše služby neodporúčam nikomu.hodinky mi mali prísť na zlatom kovovom remienku a jeden silikónový mal byť navyše.hodinky prišli na silikónovom remienku a zlatý kovový som vôbec nedostala.som sklamaná.a hlavne som ich kúpila kôli platbe NFC ktorú ste písali že hodinky majú a nakoniec som sa Bohuzial neskôr dočítala niekde úplne na konci že funkciu obsahujú no nedá sa používať.som veľmi sklamaná.nebudem vás odporúčať nikomu.
děkujeme za Vaši recenzi.
Kovový řemínek, který máte k chytrým hodinkám objednaný Vám zdarma dopošleme ihned po naskladnění, které očekáváme v první polovině srpna.
Jamile kovový řemínek naskladníme, budeme Vás o odeslání informovat emailem.
O NFC platbě nikde nepíšeme, naopak uvádíme na webu, že s hodinkami nelze platit.
Funkce NFC v hodinkách může být použita například pro odemykání zámků, které využívají NFC (tzv. Smart Locks), jen přiložíte NFC zařízení a máte otevřeno. NFC v hodinkách je také možné pomocí aplikace naprogramovat jako NFC tag, kdy se po přiložení telefonu k hodinkám provede požadovaná akce.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace s řemínkem.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
- Hodinky mali byt s kovovym remienkom, kovovy remienok nebol sucastou balenia
- Prislubene tovat dorucit do 27.7., mal to byt darcek na 28.7., tovar nestihol prist.
děkujeme za Vaši recenzi.
Jamile kovový řemínek naskladníme, budeme Vás o odeslání informovat emailem.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
- krátka výdrž batérie - potreba častého nabíjania
děkujeme Vám za recenzi.
Co se týče výdrže baterie, zde vždy záleží na způsobu používání hodinek. Pokud požadujete, aby hodinky vydržely nabité delší dobu, je možné vypnout některé notifikace aplikací, případně snížit jas displeje nebo čas rozsvícení displeje.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.SK -
Hodinky sú maximálne nepraktické pre dieťa, zložité a to nehovorím o apke. Cele zle. Čakala som viac
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.sk -
- V reklame píšu , že vydrží 20 dní . Moja skúsenosť je, možno v lepšom prípade 12 hodín. Keby , že to viem, nekúpim , radšej z Číny lacnejšie.
děkujeme Vám za recenzi.
Hodinky vydrží nabité až 20 dní pouze při zapnutém pohotovostním režimu. Pokud nevíte, jak tuto funkci zapnout a nastavit, obraťte se na kolegy na [email protected], rádi Vám zašlou návod.
Hezký den. Sabina za tým ARMODD.sk -
- Anfragen zum Produkt werden nicht beantwortet!
Guten Tag,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Bei Problemen mit unserer Ware wenden Sie sich bitte an unsere Kollegen aus der Reklamationsabteilung unter [email protected]. Vergessen Sie nicht, die Bestellnummer anzugeben. Kollegen werden die Angelegenheit mit Ihnen regeln.
Einen schönen Tag noch. Sabina für das ARMODD Team